0 oy
1,269 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından

Kıyamam kızlar bir de temmuzda doğdu yengeç burcu ya çok hassas olacak inşallah iyi bakıp buyutebilirler 

image

29 Cevaplar

0 oy
(28,783 puan) tarafından

Allah'ım.akil.fikir versin bu tür insanlara bebegide alet etmişler yazık 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Devletin o cocuğu alması gerekmiyor mu Allah askına.  Fatma sıkıntılı Ahmet ondan sıkıntılı.  Allahım esirgesin başına birşey gelmez insallah. 
(1,142 puan) tarafından
İnşallah.bence gerekebilirdi.belki bir süre sonra alabilirler anne sütü alsın diye.ne bileyim ikisini bir almaları gerek.ama birşey yapsalar psogramdayken yaparlardı diye dusunuyorum
tarafından
Reyting için çıkardılar durdular işte.  Gerçekten cok üzücü bir durum.
(1,142 puan) tarafından
Öyle çok üzücü gerçekten
0 oy
tarafından
Ee bu bebeğe öldü demişlerdi 
(1,142 puan) tarafından
Yok kız yalan haber ben takip ettim gayet normal gebeliği tamamladi
tarafından
Esra Erol kurmaca o zaman kız oraya bile çıkmıştı
(1,142 puan) tarafından
Yok kız kurmaca değil.evet sonra Caner de evine gitti Fatma'nın karni burnunda hallerini gördüm.
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Bu kizin hamile olduğunu duyduğumda neden müsade ettiler dedim keske fatmaya vermek yerine baska bi aileye verselerdi. Fatma daha kendine sahip cikamiyo bebeğe nasil sahip ciksin günah ya
(1,142 puan) tarafından
Ben de devletin ikisini de korumaya almasını beklerdim.ama yapmadı.yazık ya
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Konu ne bilmiyorum ama bebege bakabilecek akli dengesi var mi bu kadinin yani assagilamak icin sormuyorum hani gercektwn akli dengesi yerinde mi kendine zor bakiyordur buyuk ihtimalle yavrum ya gunahsiz melek sagljkli bir ortamda buyur insallah bahti guzel olsun
(1,142 puan) tarafından
İnşallah.yok bacım bedenen engelli.o olabilir ama aklı dengesi de pek iyi değil.bebegin babası da pisliğin teki.nasil olacak bilmiyorum
0 oy
tarafından
Inşallah devlet bu bebeği alır bu kadının elinden
(1,142 puan) tarafından
İnşallah ben de diyorum ikisini de korumaya alsalar fatmaya da bir psikolojik destek verseler.ne iyi olur
0 oy
(9,527 puan) tarafından
Aynı babasına benziyor...rabbim kaderini bahtını açık etsin 
(1,142 puan) tarafından
Ben de fatmaya benzettim kız.inşallah ya
0 oy
(5,563 puan) tarafından
Aynı  babası ..
(1,142 puan) tarafından
Ben de fatmaya benzettiydim kız babasını çok hatirlamadim
(5,563 puan) tarafından
Yok cnm annesiyle alakası yok babasının tipkisi  yazık evlillermi onu byrm ama adam tam deil kızın halinortada o çocuğa bnce kesinlikle devlet el atmali
(1,142 puan) tarafından
Aynen ikisinin durumu da ortada ama devlet yapsa programda yken bir çare bulurdu diye düşünüyorum.belki sonralardan sağdan soldan şikayet gelirse çocuğa bakmıyorlar diye öyle de alabilirler
(5,563 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Ay bu kız nasıl annelik yapacak ya ben şok içinde izlemiştim bu kızı yazık günah ya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 340 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 2prensannesi. (1,569 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 377 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 311 göst.
2 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,179 soru

12,108,162 cevap

36,429 kullanıcı

...