0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dişimi cektirmeye giderken annem benide alın yanında olayım dedi. Annemide aldık. Ve doktorla konuştuktan sonra dışarda bir düşüneyim ben oksijen alayım dedim çıktım. Bi sigara yaktım. Annem eşim yanımda. Sırf annem işten geldi yorgun diye ve kizimnda uyku saati yaklaşıyor. Belki uzun sürer diş cekimim diye. Sigaramı söndürüp diş koltuğuna oturdum. Hemen olup bitsin diye. Kendimi gaza getirdim hadii artık bee sen doğum yapmissin iğneden korkmana rağmen elbet cektireceksn bu dişi ha bugün haa yarın insanlara yük olma benim yüzümden onlarada stres yaşatma dedim :D

Biraz once annemle mesajlastik. Vayy anaamm vay <3

Buyrun kızlar annemin gözünde ben ; 

image

7 Cevaplar

0 oy
(30,406 puan) tarafından

Ne güzel muhabbet Allah bozmasın 

tarafından
Aminn canım inşallah ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(3,401 puan) tarafından

Maşallah size ne güzel anne-kız birbirinize desteksiniz. Allah yanıbaşından eksik etmesin<3

tarafından
Aminn inşallah cumlemizin ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Çok hoş çok güzel <3Rabbım eksik etmesin annelerimizi basimizdan ❤️☺️

tarafından
Aminn canim inşallah başımızın tacı onlar ❤️❤️❤️
0 oy
(13,674 puan) tarafından
Kızım yavrum ne güzel kelimeler 
tarafından
Üzüldüm canım. Anne ve baba sevgisi olmayınca insan eksik kalıyor. Benimde babamın pek hakkı yoktur bende. Ama yinede baba ozleniyor... Ne kadar ozlemiyorum sevmiyorum densede.. kendimden biliyorum
(13,674 puan) tarafından
Bı tane oldukları için yerleri iyi de olsa kötü de olsa dolmuyor işte kuzum
tarafından
Aynen öyle kuzumm... Keşke hayatlarımız farklı olsaydı. Mutlu olsaydık.. oyunlarimizi neşeyle oynasaydik aklımız başka yerde yureklerimiz ağrırken değilde... ❤️
(13,674 puan) tarafından
Ne güzel söyledin ya çok hoşuma gitti
tarafından
Teşekkür ederim canimm bnm senin gibi asil bir kadına kitap gibi yazdım. ❤️❤️
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Annemle aramız hep iyiyidi ama bana hiç güzel kızım demedi. Çok eksik hissediyorum hala kendimi belkide bu yüzden ozguvensizim eşim güzelsin dese bile inanmıyorum çünkü annem bir kere bile öpüp güzel sözler söylemedi bana. Maşallah size
tarafından
Yaa çok üzüldüm şuan . Yarana tuz bastım gibi oldu canımmm :(((
(1,369 puan) tarafından
Yok canım cok hoşuma gitti sadece bende isterdim annemin bana böyle şeyler söylemesini gerçekten çok güzel şeyler yazmış. 30 yaşındayım hala eksik bir yanım. Sevgisini hiç hissettirmedi benim annem belkide fırsatı olmadı 7 çocuk buyutmekte kolay değil ama işte. Ben şimdi çocuklarıma söylüyorum bütün güzel kelimeleri ❤️
tarafından
7 çocukla zor gülüm ❤️❤️ ben tek çocuğa bakarken yıprandım yoruldum.. annenede hak vermek lazım canım. Tabiki güzel söz ister insan ama bir bakışı bile yeter annelerin ❤️❤️❤️ sözde göremediğin sevgiyi gözlerde görürsün inşallah ❤️❤️
0 oy
(8,597 puan) tarafından
Maşallah ne kadar güzel:) 
tarafından
Teşekkür ederim canimm bnm ❤️
0 oy
tarafından
Maşallah da kız o yazı karakteri gözümü bozacaktı zor okudum sen nasıl okuyorsun sürekli onu 
tarafından
Ama çok göz yorar ya
tarafından
Farklı diye hoşuma gidiyor. Arka fon çok renkli ondan gözün agrimistir bacım senin
tarafından
Heee ben yaşlandım galiii :)) kafam goturmuyo guzumm
tarafından
Bende çok genç değilim valla iyice yaslanayim diye uğraşıyorum galiba :D gözleri bozmakla işe başlıyorum sanırım :Dd
tarafından
Ahahah benim bozuk zaten :( hiç iyi bir şey değil lens ya da gözlüğe bağımlı olmak kıymetini bil

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 509 göst.
16 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
4 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,494,299 soru

24,413,137 cevap

351,084 kullanıcı