+1 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

kizlar nikahim icin almistim 2 yil önce hic giyemedim etiketi bile duruyo beyaz biyerdede giyilmiyor boyanirmi acaba bu siyahtan baska hangi renk olur ki halamin nikahi var haftaya orda giyerim diye dusunuyodum ama olurmu bilemedim ya 

8 Cevaplar

0 oy
(2,280 puan) tarafından
Lila yada kırmızı olur missssş gibide olur 
tarafından
Siyah yada bordo bende dusundum ama eşim cok dikkat ceker dedi yapsam bisey demez yine ama oyle az soylenir :D
-Reklam-
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Ay neden giyilmiyor beyaz bence çok güzel bu haliylee
tarafından
Bi nikaha bi dugune giderken giyemiyorum beyaz diye gunluk pantlon elbise daha cok giyiyorm boyle takim cok nadir
0 oy
(362 puan) tarafından
Evet aktaran boya al olur
tarafından
Evdemi yapim yoksa terziye falan mi vermem gerek canim
(362 puan) tarafından
Bi boya var onu makinaya dokuyorsun boşanıyor  aktar da  sonra mkinayi boş calisyor tamamdir
0 oy
tarafından
Sakın boyama mafedersin her yeri aynı tutmuyor onun yerinde altına siyah pantolon falan giy değişik olur yada farklı renklerle kombinle
tarafından
Valla onuda dusundum parca parca giyerim die ama hic bsey uyduramadim syah beyaz olmuyor kirmizi beyaz denedim onuda sevmedim yani pantlon olmaz altina cnku ust kisa baya
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Turuncu yada çimen yeşili yap bence bu sene onlar moda
0 oy
(361 puan) tarafından
Bence farkli seyler ile kombinle boya tutar tutmaz bozulmasın cok guzelmis kirmizi tunik giy altina bunun altini ustunu giy altuna renkli bisey cok guzel olur
tarafından
Bilemedimki ya kombinleyemedim hic kafamda denedim evde olanlarlada uyduramadim hic
(361 puan) tarafından
Bence olur dolabin kenarindan gorunenler renkli seyler dene bence ya da ayri bisey al birinin ustune giyebilecek birinin altina giyebilecek boya bazi kumaslarda tutmuyir o yuzden dedim bosuna heba olmasin
0 oy
(22 puan) tarafından

Nasıl boyanıyor ki benimde nikah elbisem var çok hoşuma gidiyor nasıl bayaniyor elbise buda boyanirmi sizsizce

image

tarafından
Ya annem bi kere pantln boyamisti hatirliyorm onun olmustu ama isyerinden bi kiz da siyaha boyamisti lacivert pantolnunu hep bacaklarim siyah oluyo diyordu
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Kuru temizlemeye götür boyanır mutlaka renkte beyaz olduğu için çoğu tutar 
tarafından
Ne renk olabilir sizce

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 105 göst.
9 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tokyo (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 176 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mehtaphsgaj (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 2cocukannesiii (605 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 98 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu

412,600 soru

12,422,136 cevap

45,276 kullanıcı