Evet bn baslayim arkadaşlar. Bayramda amcası yeni doğmuş oğluma 50 TL para koydu koynuna. Bnde tam alayım çocuğu rahatsız etmesin dedim.. Demekle görümcem ver oğlumu dur az seveyim dedi kucagimdan aldı..dur parayı alayım çocuğu rahatsız etmesin dedim. Ben alırım dedi arkasını döndü. Parayı aldı ve eltime uzattı. Eltimde aldı götürdü kendi odalarına bıraktı geldi. Bnde bilerek dedim ki gorumceme aldın mı cnm. Yengeme verdim şimdi dedi ve bı an o da sustu kaldı şok oldu. Bnde eşime deidm . Az bı para ama ne olduğunu görsün diye. İçeri geçtik beş dakika sonra eşim dediki bana. Hanım abimin verdiği harçlığı Verde surpriz yumurta alayım çocuklara . Bnde dedim ki bnde değil. Kimde dedi bilmiyorum dedim. Kucagimdan görümcem aldı dedim. O da döndü sordu sende mi diye. Gorumcende aldım da naotigimi hatırlamıyorum dedi. Kayınvalidemde düşmüştür ben bulurum dedi. İki gün sonra 50 TL verdi eşime yere düşmüş bn buldum al çocuğun parası dedi. 50 TL için yaşanan rezalete bakın. Yok artık dedim bn bu olaya. Haydi sıra sizde
Valla ben artık hiç bir şeye sasirmaz sevinmez veya üzülmez oldum bitkisel hayat dedikleri bu olsa gerek.o kadar çok şey yaşadımki aaa diyip sasiramiyorum hiçbir şeye.
Hangi birini sayiyim canım neler neler var
Yalnız 50 lira içinde yapmadıkları kalmamış seninkilerin
Hayretler içinde okudum
Benimde eltim yeni evliyken calistigi yerden esim ve abisi deterjan almışlardı tabi abisi kartla gecmis esim omo almış eltimde tursil almis deniyelim diye normalde ben tursil kullanirdim o zaman ilk defa esim omo almıştı. Sonra beni eltim aradi sizdeki omoyu bize verin ben tursili sevmedim sen kullaniyorsun dedi yıllar gecse yinede unutmam
414,177 soru
12,464,749 cevap
46,852 kullanıcı