0 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (457 puan) tarafından
Merhaba  hanımlar kızım hastaneye getrip gotururken otobüse binip inmek sorun oldugu icin belli bir süre annem geldi benle arabamiz yok eşimde vardiyeli calisyor yani hastaneye gtcegimiz gün ya işe gitmis oluyor ya işe gitcek olup hastaneye gelirse yetişmez yada gece işten gelip uyuyor yani acillil bir şey olsa tabiki bizi acile götürüp.getiriyor onun haricinde ammem olmasada ben artik kendim gidip  geleblidgim.icin tek gidip gliyorum neyse işte annem kocan neden senle gelmiyor hep sen alıştriyosun böyle salaksın kiymetin olmaz  böyle alistırma adam uyuyo gece işe gtcek diyom olsun senle gelsin diyo neyse hastaneye gidiyoruz eşiyle cocugunu getiren babalar var sürekli onları örnek gösteriyor işte kocalara bak falam filam çok rahatszi oluyorum kaç defada söyledim 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne hamileligimde nede dogumdan sonra asla oglumu tek goturmedim hastaneye hepsinde izin aldi beraber goturduk ilk baslarda bizimde arabamiz yoktu taksiyle gidip geliyorduk ama asla tek gitmem bence esinde 2 3 saat uykudan fedakarlik edebilir yada işten izin alabilir 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annen haklı. Tek uykusuz kalan o mu kalkıp gelsin seninle.
0 oy
(3,525 puan) tarafından
Valla canım eşin senle gelecek annen haklı ya acil bı durumda biz kadınların yapacağı şeyler kısıtlı hem çocukla mı ilgilenecez yoksa doktorun istediklerini mı alacaz, annen nereye kadar koca gibi olacak ki valla örnek vereyim eşim uykusuz olduğunda tahlil beklerken yarım saat kafasını duvara yaslayıp uyur ama yinede bizle gelir 
0 oy
(13,871 puan) tarafından
Çalişiyorsa nolacak canım benım kız ishal olmuş İlk kaynanam kayın babam la göturduk ki oradaydık. Sonra gıttım yıne kendım göturdum eşim çalişiyo kendı yerı ama ne bılım gerek görmedim kıymet onla ölçülmez 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ne iş yaptığını bilmiyorum ama benim eşim de kışın vardiyalı yazın gündüz çalışır. Resmi bi kurumda. Arabamız yok sattık ona rağmen 2 hamileligimde de hep yanımda geldi izin aldı bi şekilde. Hiç dolmuş otobüsle de gitmedim sağ olsun.  Annen bi yerde haklı gibi. Eşinin kendi düşünmesi lazim
(1,125 puan) tarafından
Eğer annenin kendi oğlu olsaydı emin ol o şekilde konuşmazdı gelin ne götür ne olacak çok mu zor yanında gelsen olur gelmese ne olur derdi çünkü hepimizin anneleri aynı eşine gelecek olursak işini bilmiyorum ama sonuçta erkek dışarıda çalışıyor yorgun oluyor kafası hem maddi anlamda yorgun oluyor hem iş yoruyor bence gerek yok yani yazık günah adama da uykusuzluk çok kötü çünkü sen de götürüp getirebiliyorsun ne gerek var ki annen öyle söylediği zaman sen de anne kıyamıyorum yatsinn uyusun ne gerek var ben gidiyorum de konu kapansın
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Gelmesi lazım eşinin de ama gelmiyorsa annende boş boş sinir etmesin seni tamam anne kabul ediyorum gelmiyor ne yapıyım söyleyip durma beni üzmekten başka bir işe yaramıyor de 

İlgili bir soru bulunamadı

411,142 soru

12,375,499 cevap

42,795 kullanıcı

Kategoriler

...