0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasil dışarıya çıkıyorlar aklim almiuor. Hiç mi ağlamıyor hiç mi kriz tuttmuyor

2019 yılında oğlumu doğurdum acemiyim tabi Kırkina 1 haftası var çıktık annemle oğlum bangır bangır bağırıyor bir yerden sonra eve nasıl koşa koşa geldim anlatamam :( 

Geziyorlar yemeğe gidiyorlar biseyler yapıyorlar yok yani kafam almıyor zor olmuyor mu ya

22 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından
Benimkinin ne ağlaması bitti ne zirlamasi bitti ama dışarı çıkınca bebe susuyodu araba filan değil bildiğin sokakda susuyodu o yüzden gezdik valla
(589 puan) tarafından
Paylaşmam kız ben öyle ztn eşimde sevmez bı yere gidiyosak bize bak telefonla ilgilenme der
tarafından
Yanlış anladın canım çocuklarınızı resmini atın yani usluymus ya ikinci çocuğum da onlara bakaykm diyorum esprisine yani najsjdkdkkf
(589 puan) tarafından
Kız ne uslusu benimki canavar bebek:)) hiç özenme:)
tarafından
Oldu ozaman kendinize iyi bakinbbajwjjdjfkf bana uslu bebek lazım ahkskdkfkf
(589 puan) tarafından
Hahah bulursan banada yolla:)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kirkliykrn çok çıktım ama mesela hastaneye sağlık ocağına gittim kaynanama gittim o kadar hastan işi zaten randevuluydu saatinde arabayla 5 dkda gittim geldim kaynanamgil de oturduk orası da ev sonuçta kriz geçirmedi taa ki kırkı çıkıncaya kadar sonra akşam üzeri 6 7 gibi bi ağlama krizi tutuyordu eve zor dusuyodum kaynanamda 
tarafından
Ya normalde usluydu hani bilmiyorum anlamadık bizde o gün biraz gezdik ağlamaya başladı jajsjjdj bir yer de bir yanlış yapmış olmam lazım nqmakkdkd
tarafından
Atak haftasidir bizimde öyle oldu aslında çok uslu o saatler deliriyo
tarafından
Neyse inşallah ikincide olmaz ya istedigim gibi gezerim böle bir de bicili bicili giydiiryolar bayılıyorum allahim kız çocuk için amiin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 194 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,211 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 444 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,052 göst.
0 oy
25 cevap 588 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu