0 oy
723 göst.
Diğer kategorisinde (2,861 puan) tarafından
Ben  evlenmeden önce camii de kuran k.hocalarinin yanında Kur'an okutuyodum ben okuyordum sürekli bime alışveriş için giderdim hocalarla çay içerken yanına biseler yemek alışveriş yapardım eşimde o sırada bim de calisiyo ben eşimi gördüm ama. Eşim beni görmedi bende diyom öyle bı sınırlı ki falan snra birgün yine bime gittim yine bişe aldım kasaya gidiyorum eşimde o sırada depodan çıktı geldi eşimle carpisdik neyse gel zaman git zaman snra bana bakmaya geldiler görücü usulü esimle konuşmaya karar verdik ama hatırlamıyorum bimde çalışmis dye birgün konusrken eşimde dedi ben bimde calistim ve bimde gördüğüm resmini bana attı tanıdım dedim ben senden çok alış veriş yapmıştım hatırladım seni eşimde diyo ben seni görmedim hiç ama annemi tanıdı annemde alışveriş yapıyordu ordan bizim böyle oldu sizlerin 

48 Cevaplar

0 oy
(2,408 puan) tarafından

Arkadaşımın sosyal medyasında fotoğrafını canlı olarakta ilk durakta ☺️

-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim dayımın komşusu kayinbabamin kuzeniymis benim yengemle kayinbabamin kuzeninin karısı konuşmuşlar yine bi bin vakası bine tava gelmiş işte esmin yengesi deyim o binden tava almış yengem de kaldırımda oturuyomus demişti o tavalar çabuk bozuluyo öyle sohbet baslamis ertesi gün yengem 9nlarim bahçesine oturmaya gitmiş sonraki gün o yenge demiş bi oğlumuz var kız arıyoruz yengem de demiş gorumcemiz kızı var giderseniz oylelikle geldiler eşime adımı söylemişler Instagram faceden bakmış eşim bu kız bana bakmaz elimiz boş doncez demiş geldiler kabul ettim evlendik buram buram görücü usulü yani ama çok seviyorum :)
(2,861 puan) tarafından
Rabbim daim etsin inşallah
0 oy
tarafından
Markette gördüm 
0 oy
tarafından
Bizimki bayağı karışık yaa benim üniversite de en yakın arkadaşım vesile oldu benim arkadaşımla eşimin arkadasi sevgililerdi eşim de o zaman Şırnak'ta askeri personeldi sevgili olan arkadaşlarımız tanıştırdı biz evlendik çocuğumuz oldu onlar ayrıldı ve başkalarıyla evlendiler çok değişik:)
(2,861 puan) tarafından
Evet degisk
0 oy
(3,743 puan) tarafından

Görmez olaydım :ermm:

(2,861 puan) tarafından
Niye canim
(3,743 puan) tarafından
Mutluluktan çok dert sahibi yaptı beni
(2,861 puan) tarafından
Anladım canım rabbim yardımcın olsun inşallah
0 oy
tarafından

Ben onu değil de o benı doğduğum gün görmeye gelmiş :D

(2,861 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️ anlatsana uzun değilse merak ettim
tarafından
Eşim dayımın oğlu oluyor o dönem annem bana hamıleyken doğuma yakın köye gtmiş babamla sorun yaşamışlar ben doğmuşum eşimde şehirdeymiş oda velet bende velet annesi yanı kaynanam görümcem doğum yapmış hadi gidelim demş gelirken eşim ve kaynımı da getirmiş yanı benı görmüş olmuşlar o zman kaynım da küçük ama eşimden büyük kaynımın yanındw annem bezimi değiştirirken kaynım görmüş hala bunun ç.ü.... İçine kaçmış demiş ☺️☺️☺️☺️
(2,861 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
0 oy
(7,251 puan) tarafından
Cnm nerde görmedim desem yalan olur cnk bnm eşim ablamın kayini severek evlendim sürekli görüyorduk birbirimizi ablam 15 yıllık ben 4 yıllık evliyim☺️☺️
(2,861 puan) tarafından
O zaman ablanla eltisin
(7,251 puan) tarafından
Evet aynn
0 oy
tarafından
İlk AVM'de gördüm orda buluştuk cunku
(226 puan) tarafından
Biz de ilk kitapçı da buluşmuştuk, sen nasıl tanıştın peki
tarafından
Çalıştığım yerde görmüş Instagram'dan msj attı. Normalde hep silerim gelen msjlari ama nedense ona yazasim geldi :) işinden ve tipinden dolayı galiba.
Öyle öyle konuştuk evlendik
0 oy
(7,918 puan) tarafından
Aynı işyerinde çalışıyorduk 2 yıl arkadaştık. 
0 oy
tarafından

Pederimle ikisi bize misafir gelmişdi. 

Pederimle babam küzen.
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Hastanede hastamdi :)
(7,802 puan) tarafından
Ne hastasi
(1,326 puan) tarafından
Sağlık raporu almak için gelen öğrenci grubunun içindeydi
(7,802 puan) tarafından
Hemşire misin canım
(1,326 puan) tarafından
Evet canim
(7,802 puan) tarafından
Ne güzel (◕ᴗ◕✿)
0 oy
tarafından

Allaaaahhh olaya bak. Nerden nereye. Aşk tesadüfleri sever :D

(2,861 puan) tarafından
Aynen canım ☺️
0 oy
(259 puan) tarafından
Darkorbit oyunu sayesinde tanıştık ve mahallede ilk gördüm erkek kuzenine geliyordu hep ordan gördüm♥️
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Dayımın marketinde üniversite bittikten sonra müdürlük yapıyordum eşimde oraya tatli getiriyordu bana vuruldu :)) teyzelere falan demişti ben başta istemedim sonra baktım namazında niyazinda cokta iyi biri kabul ettim 3 senelik evliyiz 2 kızımız var :)
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Üniversitede ilk gün amfide gördüm, yakışıklı cocukmus ama boyu biraz kısaymış diye geçirdim içimden :) 
0 oy
tarafından

Hatırlamıyorum :D

Kendisini herhalde 3-4 yaşımda görmüşümdür aynı köyde doğduk büyüdük çünkü 

0 oy
tarafından
Babasıyla babam birbirlerini tanıyorlar ben eşimi hiç tanımıyordum bi gün bişey için geldiler ama ne için olduğunu hatırlamıyorum. Neyse geldiler oturdular falan kayınpederim kalk boyuna bakıcam dedi geldi benimle boy ölçtü sonra 50 lira verdi eşime de bak benden uzun dedi eşim bakmadı tabi ben ona bakmadım o bana bakmamış kayınpederim eve giti yarım saat sonra amcam aradı dedi ki işte adam demiş çok beğendim gelip şimdi istiycez diye saat yarım yok dedim oturdum ağladım falan neyse ertesi gün çok ısrar etmişler gidicez diye geldiler eşimle ilk defa istemede gördük birbirimizi TM dedim 14 yaşındaydım

Baskıdan kaçıyım derken başka bi baskının içine düştüm neyse böyle oldu işte
(7,802 puan) tarafından
14 yaşında ki cocugun boyuna bakarak mi gelin aldılar yazık vallahi
tarafından
Yaşımdan büyük görünüyorum daha büyük sanmışlar
Sonradan öğrenincede kabul ediyoruz dediler bende kurtuluş sandım çocuk aklıyla herhalde yanılmışım eşimi çok seviyorum ama babası ailesi yüzünden tartışmalarımız oluyor
tarafından
Boy ölçmesi oğluna göstermek için bahaneymiş sonradan öğrendim
0 oy
(8,914 puan) tarafından
fecebookta tanıştık biz 
0 oy
(2,401 puan) tarafından

Facebook'da görmüştüm ilk fotosunu ALLAH sahibine bağışlasın demiştim Elhamdülillah bağışladı :D8-)

0 oy
(1,632 puan) tarafından
Düğünde gördüm ve tutuldum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
63 cevap 1,355 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 650 göst.
2 Mart 2020 Diğer kategorisinde Begüm2 (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 493 göst.

412,071 soru

12,404,831 cevap

44,567 kullanıcı

Kategoriler

...