Iyi günler kızlar dün eşim olacak herifle tartistim sebebi şu tvi izlerken dedim kendime incir geyireyim yiyim getirdim bana dedi annem demiş yemisin bebeğe zararlidir gaz yapar bir ay olduk dedim bir kaç gün yiyorum sorun yok ve internet süt yapar diyor lar bana dedi ki sen annen herşeyi biliyorsunuz zaten bende zaten siriliydim dedim ne annen annen diyor sun bir aydır azından çıkmıyor annen böyle annen herşeyi biliyor yeter dedim susuyorum anneme laf ettirmem birdaha annem alakali konusmiyacaksin dedi he senin annenin pisligini temizliyoruz annemle beraber bir iki tane yun yastikalrim vardı kayganam dedi yıkarım size gerek yok dedim anneme geri verecem israr etti verdim dün yıkamış kayganam konuşmuş pistir filan bu nasıl kızına vermiş pis dediğim normal bir sey geçen sene ben yikadim dusunun bende dedim annene demisim yikama anneme verecem bana diyor kurban ol anneme bend3 dedim sen anneme bana kurban ol bir yedigimiz sey vardı onuda anlatin bir gizlimiz yok yemek kalmıştı onuda de dövmeye kalkmaya kalkisti sakın eski ben yok karşında perişan ederim bir ondan bir bundan laf attık birbirimize dedi bana karşılık veriyorsun verecem artık kimsenin azına sakız deyiliz annemle okadar annem bize yardım ediyor ki 3 doğum yaptim hepsinde annem aldı yaptı düşünün onun ailesi tik taktı haksız mıyım bide telefonda gorumcemin mesajini gördüm annemin ismini yazmıştı baktı direk çıktı ben gormeyim diye eşim ona bir sey demiş buda kayganan demeis eşinin annesi dememis annemin adını söylemiş buda evet yazmis annem hakkında beliki konusuyorlardi o yüzden yukseldim dedi bunları anneme diyecem bende diyecem dedim sustu