0 oy
712 göst.
Aile kategorisinde (2,366 puan) tarafından
Kızlar görümcemin iki çocuğu var biri kız biri oğlan kız genelde uyku veya canı sıkıldığında uzanıp kendini deli gibi kașiyor doktirada götürdük kaç sefer ** a okdr test felan bısey çıkmadı,  diğer oğlu üç yaşında oda yüz üstü uzanıp yere sürünüyor sürekli ondanda bısey çıkmadı birde eşimin kuzenin oğlan var oda fark etim duvara biyere sürünüyor merak ediyorum sebebini

10 Cevaplar

+1 oy
(4,559 puan) tarafından
Bebek mastirbasyonu adını yanlış hatırlamıyorsam.cocuklarda olağan bir durum canım panik yapacak birşey yok Dr size soylemedimi garip.
(2,366 puan) tarafından
Hayır söylemedi Bn araştırdım söylüyorum ama olurumu öyle şey deyip inanmıyorlar bana
tarafından
Yoo var öyle bir şey, sizin dediğinizde yanlış bir şey yok
(4,559 puan) tarafından
Gayet normal bir durum inanmiyorsa doktor doktor gezmeye devam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acayip değişik bilemedim
(2,366 puan) tarafından
Hmm bizimkiler bir üç yıldır biride bir yıldır yapıyor
tarafından
Baya değişik yada kendilerine huy etmişler
(2,366 puan) tarafından
Ya Bi gör geçen misafir yanında yaptı kadın dedi bunlar ne görüyor acaba oğlan yüz üstü uzanıyor belini yere sürüyor ama büyük biri olur ya böyle  şey yapar gibi o şekilde
tarafından
Huylarını ter etseler iyi olur
(2,366 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Benim çocuklarım d görmüyorum.okuyunca şaşırıyorum inan
0 oy
tarafından

Bu çocuklar niye sürünüyor:D

(2,366 puan) tarafından
Okuduğum  kadarıyla çocuklar da masturbasyon olarak geçiyor ve stres yaşayan ilgi  sevgi  isteyen çocuklar da goruluyomus
tarafından
Ilk defa duyuyorum Çünkü söylediğin yaş küçük  yani ilgi çekiyorlar Yüksek ihtimalle
(2,366 puan) tarafından
Görümcemin kızı üç küçüğü bir yıldır yapiyor
0 oy
tarafından
Yani cocuklarda masturbasyon diye bi gelişim var yetişkinlerlenden cok farklı amaçta tabiki şuan o o o dönemde olabilirler sorun yok sadece akışına bırakılmalı gecer
(2,366 puan) tarafından
İnşallah,  ama ne bileyim iki kardeşinde yapması tuhafimiza gitti,
tarafından
Tabi bir cocuk doktoru daha iyi bilir yada bir pedegoga goturun. Ama bundanda olabilir
0 oy
(632 puan) tarafından
Cocuklarda gorulebilen birsey
(2,366 puan) tarafından
Hmm acaba,  interntte okuduğum gibi anne babası sıkıntılı zaten acaba ondanmi yapıyorlar dedim
(632 puan) tarafından
Yok ya alakasi yok
0 oy
(484 puan) tarafından
Olagan bi durum bi donem oluyormus cocuklarda sadece o an asiri tepki vermeyip bi oyuncak vs bisey gostererek hadi oynayalim diye dikkatini dagitmak gerekiyormus sonra kendisi geciyor
(2,366 puan) tarafından
Hm ailevi sıkıntıları var kız üç yıldır yapıyor iki yaşında beri oglanda bir senedir yapıyor
(484 puan) tarafından
Of valla su cocuklari sağlıklı bi aile ortami olmadan yapmasinlar ya yazik gunah degilmi yani o ortamda büyümek zorunda mi o cocuk
(2,366 puan) tarafından
Sekiz yıldır evliler ama işte ikisinde tencere kapak gibi değişikler çocuklara ilgi sevgi yok surkeli bağıris çağıris yanımıza alıyoruz burdada durmuyorlar görümcem birilerini buluyor kendine evli haliyle ne boşanıyor ne orda kalıyor çocuklar zaten Bi gör beş yaşındaki 3 gibi sadece boyu var üç yaşındaki 2 gibi hem zayıf hem konuşma.vs. Gelişmedi Bi turlu
0 oy
tarafından
Genellikle çok uzun süre yalnız kalan çocuklar bir noktadan sonra mastürbasyonu keşfediyor. 

Çocuklarla ilgilenilirse, yalnız birakilmazlarsa unuturlar. 
(2,366 puan) tarafından
Hmm büyük kız iki üç yıldır ötekinde bir yıldır yapiyor
tarafından
Aile hayatları çok kötü demişsiniz, sebebi odur büyük ihtimalle. Bir manada çocuklar ailelerinden görmedikleri ilgi ve sevgi boşluğunu kendileriyle bu şekilde doldurmaya çalışıyorlar. Çok yazık.
O kadar araştırmışsiniz, size de inanmamislar.
(2,366 puan) tarafından
Evet soyluroum ama öyle seymi olur diyolar ama banada oyuzden geliyor
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Benim oğlumda yüz üstü yapıp pipisini kaşır gibi sürtüyordu enfeksiyon çıktı
(2,366 puan) tarafından
Biz idrar kan verdik ultrasonla baktılar ayrı ayrı iki sefer bısey çıkmadı her iki cocuktada
(25,224 puan) tarafından
O zaman bilemicem canım mastürbasyon yapıyo olabilir keşfettiyse
(2,366 puan) tarafından
Sanırım öyle ilgi istiyor çocuklar çünkü uyku saati uykudan kalınca canları sıkılınca Bi koşmaya çekiliyor bide çok sesiz çok pasifler zaten
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Kendilerini keşfetmişlerdir ama hepsibirbirini tanıyorsa   çocuklardan biri bişey gördü diğerleride ondan öğrendi gibime geldi 
(2,366 puan) tarafından
İki kardeş onalr alışkanlık yapmış kuzen çocuğu uzaktan geldi henüz bilmiolar
(7,793 puan) tarafından
Çocuk masturbasyonu o zaman canım

İlgili bir soru bulunamadı

404,453 soru

12,116,542 cevap

36,462 kullanıcı

...