0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından
1 yasında üstünü örtünce aglıyor. Cunku cok donuyor sabaha kadar doner bu sebeple uzerı acılıyor.  Sabaha kadar üstü acık ve ıcıme dert oluyor üşür diye 

16 Cevaplar

0 oy
(13,854 puan) tarafından
Benim 3 aylık ortmuyo 
(51,769 puan) tarafından
o.gene.ne anlıyor☺️
(13,854 puan) tarafından
Uyanıyo o yüzden ortmuyorum ayaklı gıydırıyom
-Reklam-
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Bn uyku tulumu giydiriyorum kışın yazin ortmese de bisey olmuyor
tarafından
Yazin hangisinden giydiriyorsun
0 oy
(4,223 puan) tarafından
9 aylık bebeğimde örtüsüz yatıyor sadece uzun kollu ve paçalı ince tulum giydiriyorum
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Kız ortalık gavur şeyi gbi yanıyo ne üşümesi :D
(368 puan) tarafından
Hahaha  cok komiksin kız :))
(20,616 puan) tarafından
:D demi ya
0 oy
(51,769 puan) tarafından
çok sıcak simdide kisin ben yorgani enine ortuyorum ayaklarını açıyorum dondukce rulo oluyo tekmelemiyo ayaklarını kapatinca tekmeliyor 
0 oy
(4,309 puan) tarafından

3.5, yaşında üstünü örtmeyince asla uyumaz kendi örtüyor gerçi uyuduktan 10 dk sonra açıyor :D üşümez merak etme 

0 oy
(6,857 puan) tarafından
2 yaşında kızım. Asla ortmezdi 2 haftadır böyle bnm pikemde felan gözü vardı kendi ince pikeside hep yatakta olur artık örtüyo hatta kendi cabaliyr :) ama açılıyor Cnm yine uyurken döner çok 
0 oy
(6,827 puan) tarafından
Havalar sıcak bisey olmaz. Bende açınca örtmuyorum rahat uyusun
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Benımkıde yasına yenı girdi delı yatıyo örtsemde faydası yokkı altına alıyo tepıyo hemen sevmıyor elıne yagına bak cok soguk degılse elleme üşümüyodur ben sadece belını karnını kapatrm midesını üşütür diye gerisi acık cok zorlama sende bizimkı sıcaklarda yatagında bıle yatmaz oldu salona yere geçtık sımdı parkelere gidiyo ytıyo gece sagdan soldan topluyorm bısı olmaz alışsın
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bişi olmaz korkma üzerini ona göre giydir yatır benim kız evin en soğuk odasında kışın dahi üzeri açık uyudu bisicik olmadı ina göre giydiriyordum aha 4 yaşına geldi hala öyle açık yatar bazı insan sevmiyor ben gene çıplak hissederim kendimi yaz kış illa orterim küçük kız da ben gibi nasıl ortersem onla uyur dolana molona 
0 oy
tarafından
havalar cok sicak ortmesin birak.. soguklarda ztn ona gore giydirirsin bisi olmaz 
0 oy
(260 puan) tarafından
Gece sicak giydir ozaman sknti olmaz. Benim kizim sevmez uyanir örtünce. Uzun kollu tulum giydiriyorum o yüzden.
0 oy
tarafından
Vallah yazdan beri üstünü örtüyorum açıyor o yüzden örtmemeye başladım çok şükür hastalanmadı 
0 oy
(4,098 puan) tarafından

Doğduğundan beri dha üstünü örteblmiş değilim canm 19 ay 10 günlük şuan sen düşn iyice dalsn öyle örterim diyorum tam dalıyo örtüyom gözlerni açıyo hemn atyo üstünden geri uyuyo :)

0 oy
tarafından
Benimkide öyle ama şuan çok sıcak pek ortmuyorum. Oda derecesi 27 derece oluyor. Serin olduğu günler yazlık tulum aldım onu giydiriyorum
0 oy
tarafından
Uzun kollu giydir canım havalar sıcak zaten 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 402 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 373 göst.