0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (1,143 puan) tarafından
Kizlar yardım edin lütfen dün geceden beri dış agrisindan ölüyorum ağrı kesici tuzlu su hiç birşey fayda etmiyor dış doktorundada randevu hiç yok dört aylık kızım. Var emziriyorum ne ilaç alsam ne yapsam geçer acaba çok kotuyuuuuummmmm

3 Cevaplar

0 oy
(1,125 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun ben de aynı dertten yakınıyorum ama hamile olduğum için hiçbir şey yapamıyorum çay bardağın içine karanfil koy 5-6 tane üstüne sıcak su koy onu beklet onunla gel git ağzını çalkala ağzında bayağı bir beklisin ama çok güzel etkisi oluyor hemen kesiyor ağrısını akşama kadar gel git yap bu şekilde
(1,143 puan) tarafından
Ne kadar bekletim acaba dayanacak gücüm kalmadı
(1,125 puan) tarafından
Valla beklet bi süre zaten kokusu güzel tadı güzel zevk için bile duru ağızda yaa sonra yutabilirsinde ağız kokusuna falan cok iyi geliyor hem
(1,143 puan) tarafından
Canım sabhattan beri yapıyorum ama hiç geçmedi ya karanfili de öyle arasında tutuyorum oda geçirmiyor suyunuda bekletiyorum ama geçmedi hiç
-Reklam-
0 oy
(437 puan) tarafından
Canım ben surekli diş ağrısı cekiyorum sen sağlik ocağına git sana 1 mg antibiyotik versin hem emzirmene neden olmuyor hemde rahatlatiyor ben hamileliğimdede onu kullandim emzirirkende cok rahat ettim 
(1,143 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canm yorumun için İnanki iki çocukla dışarıya çıkmak o kadr zor ki ikiside çok küçük ama müsait olduğum bir gün gidicem çünkü çekilecek gibi değil ya çok zor
(1,143 puan) tarafından
Şuan karanfili denicem bakalım insAllah gecer
(437 puan) tarafından
Allah yardım etsin ben 9 ay hamileliğim boyunca 6 tane dişim çürüdü dogum yaptim daha hastaneden cikmadan dişciye koştumm hala çekiyorum cok sukur ikisini cektirdim kaldi 4  diş cok zor
(1,143 puan) tarafından
Diş ağrısı hiç bir şeye benzemiyor ya çok kötü valla insan kafayı yicek gibi oluyor
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Diş için acile git cnm curukse zaten hayır gelmez eninde sonunda çektireceksin ya da kanal tedavisi ne gerekiyorsa yapılsın ilaç falan geçici olur yine agrir
(1,143 puan) tarafından
Aynen öyle valla sıra bulduğum gibi doktora gidicem
(1,304 puan) tarafından
Acile gidebilirsin cnm
(1,143 puan) tarafından
Akşam eşim gelsin gidicem sağol canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 16 göst.
21 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,739 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 421 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 101 göst.
4 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muhammed 39! (373 puan) tarafından soruldu

411,519 soru

12,388,208 cevap

43,639 kullanıcı

Kategoriler

...