0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (11,926 puan) tarafından
Isrardan nefret eden bir yapım var. Bursada oturuyorum. Annem ısrarla okul acılmadan gel buraya diyor. Arabayla gideceltim fakat arabada problem oldu.  Uzun yola cıkmaz sakın cıkmayın kalırsınız dedi usta. Ben nasıl 2 cocukla o arabayla gideyim. Kiralayım dedim 1000 tl sadece 1 gunlugu. Artı 250 tl klometre extra istiyorlar. Baska sehir teslim ustune 500 tl. Su da yakmıyor ya üstüne 1000 tl mazot. Oldu 2750 tl daha kafadan. Otobuse binemiyorum oglum bütün yol cıglık cıglıga aglıyor. Durmuyor gezmek istiyor otobuste. 1 kere bindim de 4.5 saat anamdan emsigim. Süt burnumdan geldi. Kardesim gelecekti eylül bası bana. Dedim ki durum boyle kardesim gelsin getirsin hem gereklileri de bende buradan gidip alırım onu dedim. Annemin anında sesi degişti. Öflemeler püflemeler.sonra aglarsa aglasın ne olacak gel buraya bekliyorum dedi. Ya bunun birde dönüşü var. Bu kadın niye boyle yapıyor. Oradan almam gerekenler önemli. Kargoluk birseyde degil büyük parcalar. Ne yapacagımı sasırdım kızlar. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Senin me kiz bu annenden çektiğin 
(11,926 puan) tarafından
Sorma bacım ya. Kardesim gelecek işte o gelriken getirse olmaz. Annem kendini tatmin edecek etrafa karsı.
tarafından
İyi o zaman para yollasin sende git gezzz
(11,926 puan) tarafından
Yavrum anlattım boyle diye. Ben sizile gidip geliyordum otobusle sende gelrsin diyor.sizde aglıuordunuz otobuste diyor. Yanında babam vamış ve kendi de anlatıyor bir kere otobısten indireceklerdi bizi siz cok agladınız diye diyip anlatıyor
-Reklam-
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Valla uzun yol konusunda ben herkesten anlayış bekliyorum.  Bu sene arabamızı sattık kendi ailemin eşimin ailesinin yanına gidemedik onlara da açıkladık.  Otobüsle çocukla gelemeyiz,  çok pahalı zaten diye anlayışla karşıladılar.  Bence öyle olmalı 
(11,926 puan) tarafından
Anlamıyor. Ya biliyorsun bu cocuk fena. 2 cocukla nasıl geleyim 4.5 saat. Anlamıyor
(4,286 puan) tarafından
Gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum.  Anlamaları lazım ama . Kardeşin baban veya lafı geçen biri varsa ona söyle annenle konuşsunlar
(11,926 puan) tarafından
Canım kardesimde abla ben getiririm diyor zaten.yok annem dedi yamsimdi oradakilere gelecek diye onun icin bunu yapıyor
(4,286 puan) tarafından
O zaman kardeşim gelirse gelirim gelmezse gelemem de kes at
0 oy
(3,097 puan) tarafından
İstediği kadar ısrar etsin. Bi kulağından girip ötekinden çıkacak. Israr ediyor diye yapmaya çalışırsan her şeyde israr edip durur. Kesin net olacaksın. Otobüsü unut bi kere ben iki çocukla otobüse binemem. Gönder araba kiralama parasını geleyim diyeceksin. Başka seçeneğim yok sen ne derse de benim kararım değişmez kendini de beni de yorma diyeceksin. 
(11,926 puan) tarafından
Yavrum ben resti cekcem de oradaki esyalar mühim. Ben bursaya gelirken tasıncam diye gelmedim.haliyle coculların tüm kışlıkları okullukları orada. Almam da lazım. O parayı nerden bulup göndersin. Gönderemez.
(3,097 puan) tarafından
O zamam kargo ile göndersin. Kargo bu kadar tutmaz en azından.
(11,926 puan) tarafından
Canım esya cok. Gecen kucuck birsey geldi 60 tl ye. Kargo olmayacagı belli. 3 valizlik esya var.
(3,097 puan) tarafından
Nerden gelecek bu esyalar. Bu arada otobüsler de belli miktar karşılığı eşya taşıyor. Daha uyguna geliyor onlar.
(3,097 puan) tarafından
Tek otobüs geliyorsa otobüsle göndere bilir. Benim kayın pederime Ankaradan koca iki kutu geldi otobüsle. Üstelik terminalr gittiğimizde sistemde de gözükuyordu paketler
(11,926 puan) tarafından
Vallah bunu da dusuneyim bacım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 291 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,180 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 446 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 427 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu

411,354 soru

12,382,605 cevap

43,312 kullanıcı

Kategoriler

...