Cidden o kadar pismanim ki kizim hastalandi atesi 39dan asagi dusmuyordu otobüslerde gidip gelmek zor oluyor benzin parasini atayim kuzenimin arabasi ile gidelim dedim. Kuzenimin esinin isi varmis kayni götürecekti neyse sabah gittik hastaneye 40 dklik yol tahlil filan yapildi kan da enfeksiyon cikti ilac yazdi doktor eve donerken arabanin on kaputu uçtu cocuk zar zor arabayi emniyet seridine cekti. Cok sukur bisey olmadi babamda yanimdaydi, yolda giderken dedi ki arastirin ne tutuyorsa bende yardimci olurum filan eve geldik oyle. Bende kuzenimi arayip dedim boyle boyle oldu tamam esimle konusayim dedi. Yarim saat sonra wpden iban no atmis ve yazmis ki 2500 bin tl tutuyor. Sok oldum. Aradim ne diyosun diye bu kadar ben karismam biz keyfi gitmedik sonucta dedi basimdan asagi kaynar sular döküldü. Allah razi olsun yine ikiletmediler goturduler ben yol parasindan daha cok benzin koydurdum ama butun masrafi bize karsilatmamasi lazim sonucta o arabanin kaput gevşemiş mi ne yapmışsa bizde olmasa baska yerde olacakti. Bin tl gucum var anca o kadar atabilirim kalani da isterseniz maasta atarim dedim sirf dillerine düşmemek icin. Bir ton laf etti agiza alinmayacak sözler. Yani illa karsi karşıya gelicez bu kadar da olmaz Bilmiyorum bin pisman oldum kizimin derdine mi yaniyim bunun boyle yapmasına mi babam desen ayri uzuldu