0 oy
1,126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar nasıl anlatacam inanın bilmiyorum ama bu konuyu takıntı haline getirdim akşama kadar düşünüyorum ben Rabbımin izniyle kapanmak istiyorum daha doğrusu kapanmaya tam karar verdim cok seviyorum kapaliligi kapalı olanlara özeniyorum resmen ne kadar güzel falan diye hemen linç etmeyin yok allahin rızası için kapanmiyorsun ozeniyorsun falan demeyin çünkü gerçekten Allah rızası için kapancam ama bende öyle bir kaynana var ki kapanmaya aşırı karşı birisi 55 yaşında ve hala açık ben ona da bisey demiyorum beni ilgilendirmiyor ama bana karışması benim kapanmama laf etmesi çok zoruma gidiyor hoş karışsa da kapancam kimseyi dinlemeyecem yüzüne karşı da dedim ben kapancam diye ama verdiği tepkiler o kadar berbat ki resmen beni öldürecek gibi bakıyor Haa bu arada eşim de arkamda kapanmamı oda istiyor ama yine de zoruma gidiyor size içimi dökmek istedim bana dua eder misiniz hayırlısıyla kapanayim 

36 Cevaplar

+4 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Başörtüsünu sen takican iğnesi kaynanana batmış belliki 
tarafından
Aynen kuzum maalesef
tarafından
Niyetin Allah rızası ise boşver herkesi
(1,294 puan) tarafından
Bu kadar güzel bir yorum görmedim :)
tarafından
Teşekkürler ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dinleme onu nasıl nefse sahip ise Rabbim Hidayet etsin 
tarafından
Çok canım zaten dinlemiyorum ona kalsa şortla atletle gezecem ama ben yapamam öyle
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Yerinde olsam bogazıma bıçak da dayasa kapanmaktan asla vazgeçmem ..

yarın bir gün ahirette onunla birlikte hesap vermeyeceksin Eşin de arkandaymış kapan Bence canım benim en güzel karar♥️
tarafından
Evet canım çok şükür arkamda ilk defa
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Ay o şeytanin ön bacagi olmus artik dinleme onu kapan allah daim etsin canim esinde arkandaymis ona birsey demek düsmez 
tarafından
Evet nefsi o kadar ağır geliyor ki anlatamam bu dünya ya tapıyor resmen eşim de öyle söylüyor kimseyi ilgilendirmez diyor çünkü ne kadar istediğimi biliyor
(7,442 puan) tarafından
Masallah canım ne güzel allah doğru yoldan ayırmasın gafletimizden uyandırsin kaynananada hidayet versin
tarafından
Amin kuzum ne diyelim
0 oy
tarafından
Eğer herkesin bakışına sözüne uysaydik yolumuzu kaybederdik .... Canım balım takma on kişi seni desteklerken 1 kişiye takılı kalma bak sen diyorsun karşı diye o da onun düşüncesi sen ona kötü söz ediyor musun yada zorbalık yapıyor musun hayır oda sana yaparsa kimse karışamaz bana der susturursun 
tarafından
Yaaaa inşallah canım ilk zaman şeytan uğraşır bir için daralır falan ama unutma sen Rabbimin rızası için yapıyorsun ve eminim Rabbim çok memnun oldu... Kalbin ne kadar merhamet dolu ki Rabbim sana bunu nasip etmek istiyor inşallah en güzel şekilde olur bitanem
tarafından
Ayy Allah razı olsun kuzum inan çok istiyorum Rabbım nasip etsin bir an önce
tarafından
Melek gibi bir insansın kız olur insallah refah ve ferahlık gelsin içine
tarafından
Allah razı olsun kuzum senden bu postu acmamin en büyük sebebi de buradaki bacilarimdan dua istemekti
tarafından
Oy senin o pamuk diline kekik dökerim bal kokulu
0 oy
(8,040 puan) tarafından
Her şeye karışan insanlardan nefret ediyorum günahı sevabı benim bırak bi zahmette kararı ben vereyim.
tarafından
Yok benim kaynanam öyle değil herseyi kendi yönetir çünkü herseyi en iyi kendi bilir
(8,040 puan) tarafından
Boşver canım sen doğru olanı yapıyorsun o yüzden için rahat olsun.
tarafından
Evet  canım ama büyük kavga çıkacak belli çıksın umurumda değil ben kötü bisey yapmıyorum çok çok babamı ararım gelir alır o derece kafama koydum
0 oy
tarafından
Onu bu durum ne ilgilendirir ki ? Kayınvaliden Alevi mi merak ettim 
tarafından
Yok değil canım namaz falan kılıyor ama kapanmaya karşı bende anlamıyorum
(1,243 puan) tarafından
Bende onu merak ettim benim ailem de alevi bekarken kapanmak istedim herkes karşı çıktı ugrasamadim onlarla sonra evlendim kurtuldum Alalhtan ama hala sorar kapancanmi diye bende seni ilgilendirmez diyorum
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Kim ne derse desin Allahla senin aran da sonucta karismasina da ayri sinir oldum sen lafini yapmiyorsun ama o sana laf diyebiliyor bence sen kendi aklini dinle 
tarafından
Zaten öyle yapcam kuzum kafama koydum kimseyi dinlemem bu saatten sonra
0 oy
(14,481 puan) tarafından
Viii kime ne sen kapaniyosan Allah mübarek etsin.

Ne açığa karışrm ne kapalıya.

Onun aklndan zoru var heralde
(2,755 puan) tarafından
Vıyyy hele gece gece aşka geldi :D
(14,481 puan) tarafından
Söyle o yüzden kapıyı kapatıp içeri kactn yabani gibi:D
(2,755 puan) tarafından
Puahhahahshs :D sen beni artık sevmiyorsun :(
(14,481 puan) tarafından
Seni Allah şahit ki seviyorum havalı gözlüklü emoji
(2,755 puan) tarafından
Tamam sus inandım :Dd
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Allahm hakkıyla yaşayıp hakkıyla kapanmayı nasip etsin inşallah canım 
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun
(1,382 puan) tarafından
Senden de inşallah canım
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Belki sabrinla kaynananin hidayetine bile vesile olabilirsin canim. Ne mutlu boyle biseyi nasip etmis Rabbim. Hic vakit kaybetme sabaha tesettür le uyan canim. Giden gun an bizden gidiyor. RABBIM layigi ile kapanmayi nasip etsin. Arti linçlenecek de bise yok. Kapalilarin guzel görülmesi de Rabbimden. Her ne vesileyle kapanirsan kapan sonucu zaten Allah rizasi icin.❤
tarafından
Yok canım kadın o konuda ikna olmuyor aşırı karşı kapalı kıyafetlerinden nefret ediyor dekolte seviyor hala 20 yaşında gibi dar pantolon ve dekolteli şeyler giyiyor nefsi çok ağır geliyor bana dua eder misin hayırlısıyla bir an önce kapanayim
(7,484 puan) tarafından
Ismini soyle bizzat giyabinda dua etmek isterim canim. Bende uniden sonra kapanmistim. Hala icime dert gec kapandıgim icin RABBIM affetsin. Kaynananida hic takma canim. Esinde destekcin mis. Allah in rizasindan baska bise gozetme insaAllah
tarafından
Oyy Allah razı olsun senden ismim Elif kuzum bu postu acmamin en büyük sebebi buradaki bacilarimdan dua istemek aslında
(7,484 puan) tarafından
Amin canim sendende katkimiz olursa ne mutlu:**
tarafından
İnşallah kuzum sağol o kadar duaya ihtiyacım varki
0 oy
(2,054 puan) tarafından

Şey  desene  anne bu dünyanın  öteki  tarafıda  var her  koyun  kendi  bacağından  asılacak  o yüzden karışacağı  birşey  değil  saygı  duyup  geçmeli ve de  şunu  unutmasın  ölürken  o karşı olduğu  kapalılığı  o da yaşayacak  üstelik  kim  görecek  kimse  Ama Rabbim  ve de melekleri  görecek  görüyor  ya  yetmez mi kimse  görmese  bile  bu arada hayırlı olsun şimdiden Rabbim daim eylesin  inşallah kapalılığını çok güzel  karar  almışsın  Rabbim  sayılarımızı artırsın  layığıyla  yaşayabilmeyi  taşıyabilmeyi cümlemizede bizlerede nasip eylesin inşallah :)<3

tarafından
Kuranda kapalilik yokmuş öyle söylüyor bide geri namaz kılıyor resmen k3ndi nasıl istiyorsa öyle diyor bana dua et kuzum biran önce kapanayim
(2,054 puan) tarafından
Nasıl yok  nur süresi 31. Ayet var  ya o kaynananın  kafasında yok  inşallah  Rabbim  biran önce  örtünmeyi nasip  eder  kaynananada  inşallah  düşüncesi değişir
tarafından
Yok kuzum aşırı karşı o kapanmaz
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Cnm lütfen beni yanlış anlama inşallah içindeki heves kaynanan istemiyor diye ona inat değildir. Ha yok eğer gerçekten içinden geliyorsa ne mutlu sana. Rabbim herkese o güzelliği vermez. Umarım kısa sürede kapanır ve layığıyla altından kalkarsın. Senden sorumlu olan eşin sonuçta boşver başkaları ne derse desin. 
tarafından
Yok kuzum vallahi asla inat değil gerçekten özeniyorum o kadar istiyorum ki
(1,391 puan) tarafından
Ne diyim cnm Rabbim kayınvalidene hidayet versin. Sana da gönlündekini nasip etsin inşallah.
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Söyledikleri bir kulağından girsin diğerinden çıksın dinleme hiç sen kapan
tarafından
İnşallah kuzum İnşallah kapancam
0 oy
tarafından
Kapan kimseyi dinleme benim şeytan ablam da kapanınca oğlanın annesi istemedi ondan kapandı diye laf çıkarmıştı herkese öyle söylüyordu 5 yıl oldu nerdeyse çok şükür içinden geliyorsa Allah rızası için kapan kimse senle mezara gelmiyicek
tarafından
Aynen kuzum çok istiyorum çok özeniyorum kapalı bayanlar daha güzel geliyor gözüme keşke bende böyle olsam diyorum
tarafından
Senin kaynan benim ablamın geleceği 5 vakit namaz kılar ama kapanmayı asla düşünmüyorum diye öyle insanlara laf anlatamazsın Allah nasip etsin sana da ne güzel bir adım atmış olucaksîn
tarafından
Evet namaz kılıyor ama kapanmayi düşünmüyor 55 yaşında ve inan laf anlamıyor dediğin gibi
0 oy
(952 puan) tarafından
Ona neymiş. Söylemen hata görürdü direk
tarafından
Geçen hafta bacisinin kızı kapandı ***** diyo kıza
(952 puan) tarafından
Bana biri öyle birşey dese asla görüşmezdim. Sanada diyebilir şimdiden gardını al
tarafından
Desin canım umurumda olmaz
0 oy
tarafından
İnşallah gercekten icinden geliyordur kaynanan istemiyo diye nefsin senle oynamiyodur inşallah 
tarafından
Yok kuzum vallahi çok istiyorum onunla alakası yok
tarafından
İnşallah canim Allah daim eylesin
0 oy
tarafından
Bir kulagindan girsin diğerinden ciksin
tarafından
Aynen öyle kuzum inşallah bir an önce kapancam
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Tebrik ederim seni ve eşini canım. Allah daim eylesin. 
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun dualarına beni de katarsan çok sevinirim
0 oy
(402 puan) tarafından
Ah canım onlar hiç bitmeyecek inan. Bazen arkadaşın olacak bazen kardeşin bazen komşun ama sen karar verdiysen hiç birine bakma. Çok güzel bir yola girmişsin aallahın izniyle kimse de döndüremez artık belliki canını da sen duymazdan gel çünkü onlar bitmeyecek.
tarafından
Duymayacam canım çok kararlıyım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 334 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 483 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu