0 oy
1,158 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar nasıl anlatacam inanın bilmiyorum ama bu konuyu takıntı haline getirdim akşama kadar düşünüyorum ben Rabbımin izniyle kapanmak istiyorum daha doğrusu kapanmaya tam karar verdim cok seviyorum kapaliligi kapalı olanlara özeniyorum resmen ne kadar güzel falan diye hemen linç etmeyin yok allahin rızası için kapanmiyorsun ozeniyorsun falan demeyin çünkü gerçekten Allah rızası için kapancam ama bende öyle bir kaynana var ki kapanmaya aşırı karşı birisi 55 yaşında ve hala açık ben ona da bisey demiyorum beni ilgilendirmiyor ama bana karışması benim kapanmama laf etmesi çok zoruma gidiyor hoş karışsa da kapancam kimseyi dinlemeyecem yüzüne karşı da dedim ben kapancam diye ama verdiği tepkiler o kadar berbat ki resmen beni öldürecek gibi bakıyor Haa bu arada eşim de arkamda kapanmamı oda istiyor ama yine de zoruma gidiyor size içimi dökmek istedim bana dua eder misiniz hayırlısıyla kapanayim 

36 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Dinleme kimseyi eger içinden geliyorsa kapan 
tarafından
Çok istiyorum canim
-Reklam-
0 oy
(7,776 puan) tarafından
Nasipsiz kalbi mühürlü biri işte canım çokta takılmamak gerek ... Ne güzel rabbim seni kayırmis onların içinden ..
tarafından
Maalesef canım o kadar nefsine düşkün bir insan ki çok şey var anlatsam ağzın açık kalır
0 oy
tarafından
Ben açık bir aileden geldim, eşime kspanmsyi dudunmedigimiesoyledim ve beni böyle kabul etti. Annesi başından beri kapanmamı istedi. Eşim sağolsun her zaman destekcim oldu sert bir tepki verdik ve ağzını açmadı bı daha.

Aynı durum sizde de geçerli, kapanmak sizin kararınız, eşiniz de annesi de saygı duymak zorunda onlardan izin alacak halimiz yok kendilerine gelsinler
tarafından
Aynen canım benim açıklara da sözüm yok herkesin kendi fikri ben asla ağzımı açıpta anne kaç yaşına geldin kapan artık demedim çünkü benim haddim değil
tarafından
Kesinlikle ama Kaynanalar haddini bilmiyor hiç
0 oy
(4,658 puan) tarafından
İnancıma kimse karışamaz kimsenin de fikrini sormuyorum de bitsin.
tarafından
Kız öyle biri ki her hakkı kendinde görüyor
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Rabbim onada hidayet versin dinlenme onu he he de geç 
tarafından
Amjn canım. Öyle yapcam zaten
0 oy
(5,203 puan) tarafından
Onu boşver canım sen Allah rızası için kapan herkesin hesabı kendine kaynanan din düşmanı galiba takma onu
tarafından
Yani namazını falan kılıyor aslında kapaliliga bu kadar karşı
0 oy
(966 puan) tarafından
Kaynananın düşüncesi niyeti hoş değil evet ama senin burada kaynananın dedikodusunu yapman da hoş değil.Allah için kapanırken bunları da dikkate alman gerekmez mi? Bana klâsik bir kaynana postu gibi geldi.
0 oy
(3,240 puan) tarafından
B.k yesin o   haddini bilsin herkes ya o kim ki karışıyor 
tarafından
Herseye karışıyor canım buna karışmasa şaşırırdım:)
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Ayy öyle kaynana olmaz olsun sen kapan canım bakma ona. Ne gerekçeyle seni vazgeçirmeye çalışıyor 
tarafından
Gerekçesi yaşım gençmis:) çok saçma
0 oy
tarafından
Bebeğim kaynananı umursama herseye burunlarını sokmayı çok seviyorlar . Söyle bu benim kararım kimseyj ilgilendirmez diye 
tarafından
Aynen kuzum takmıyorum ama sadece canım sıkılıyor yani neden bir insan allahin emrettiği şeyden bu kadar nefret eder karşı olur anlamıyorum
tarafından
Değişik yani gerçekten sevinmesi gerekir
tarafından
Kapaliligi sevmiyor ki sevinsin canım
0 oy
(183 puan) tarafından
Canım eşin gerçekten evet bende istiyorum olur kapan derse yap ben kimsenin yorumuna bakmadan kendim rizam ile kapandım eşime dedim razı misin sen bilirsin dedi farketmez dedi kapandım daha birkaç ayı dolmadna bana acil dedi ben seni açık aldım eski halini özlüyorum dedi sonra eşim bana soğuk oldu elimi tutmanaya basladi disarda sonra benimle yanyana yürümedi kabullenemedi arkamdan yuruyordu hep utanıyor gibi bizim evliligimiz öyle bı araya soğukluk girdi dahada dikis turturamadim eşim hep kapalılar dan nefret ettiğini hepsinin aynı olduğunu işte bana artık alışveriş dahi yapmak istemediğini markalı yerlerden yakıştırmadigini soyluyordu sonra annesi beğendi beni öyle hoşuna gitti ama ablaları Cok şey yaptı sürekli laf soktu cahilgibi davrandı bana çok erken kapandığını söyledi aynı şekilde benim öz annem kardeşim erkek kardeşimde aynı şeyi dedii çok tepki göstermişlerdi ben herkese karşı çıktım guclu oldum devam ettim yola sonra eşim civkini çıkardı artık böyle aramızda büyük soğukluk oldu ama bunu hep beni beğenmediğini işte benim karakterimi Dr begenmedigine benden soguduguna kadar söyledi hiç böyle aramızda soğukluk oldu ama bunu kapanmammi tetikledi bilemem ama ondan sonra oldu sonra sürekli dışardaki kızlara bakıyor beni onlarla karşılaştırıyordu ben artık rahatsız oldum annesine söyledim acilayimmi diye eşim razı değil beni beğenmiyor gereksiz sebeplerden benimle tartışıyor dışardaki kızlar ona daha cazip geliyor benim yüzüme dahi bakmiyor bana diyor bahane olarak çok laf yetistiriyorsun senin karakterini beğenmiyorum diyor hep sebep bu olamaz diyorum annesi kızdı hayir böyle iyi dedi açılma dedi.Benim durumum ilerledi artık eşim her ne sebepten bilmiyorum aramız iyice açıldı ben onunla artık hicbirsey paylasamiylrum konuşamıyorum beni dışarı dahi çıkarmıyor çocukların var otur diyor koptu herşeyle bağlantımız evlilik problemli olunca kaynanamda benden bildi hep oğlu ile birlik oldular beni haksız gösterdiler çünkü kocam benimle yanyana yatmamaya başladı sogudugunu söyledi kaynanam bana karşı oğlunun tavirlarindan gıcık kaptı sürekli tartışma yaratacak sözlerle beni incite incite ben bı patlama noktasına geldim tepki gösterince kaynanama eşim beni sildi annesi için küsüz şuan annemdeyim annem bana dediki öz annem bu arada kızım bu adam kapanmaktan anlayan biri değil bunun gözü dışarda hep sogumusta sana karşı acil dedi seni istemiyordu razı değildi bile dedi ben şöyle acilmaktam bahsediyorsun hoşuna gidiyordu eşimin ama bana diyordu bı kere daha rezil olamam sen acilirsan millet güler bize diyordu insanların düşüncelerine çok önem biriydi..koca benden soğudu artık kaynanayla birlikte ben anneme bırakılmıştır öyle bende dedim kendimden başlayayım mademki böyle açıldım kendime bakma çabalarında tüm ama vicdanim rahat değil çünkü ben Allah için kapandım ama eşim için açıldım beni buna o mecbur bıraktı evlilikten olmak kolay ama çocuklarım çok küçük kimse beni kabul etmiyor bile bu evlilik normal bı evlilik değil ama ben vicdanen rahatsız olsamda dedim Allahım beni affet Ben buna mecbur briaktilar ama ne olursun sen beni terketme Allahım benim yüreğimden himayemden asla sensiz koyma ben hep imanlı ve birgün tekrar kapalı ve ibadetlerini yerine getiren biri olarak bu dünyada bu borcumu ödemiş biri olarak yanında bulundur dedim 
tarafından
Yok kuzum eşim istiyor gerçekten o konuda sıkıntı yok peki şu an eşinin sana hareketleri nasıl
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Kzi kapanacaksin madem illa birinin gönlünü mü alman lazım.  Mesela bugün cuma günüde Allahim senin rızan için kapaniyorum de ve kapan <3 gerisini bosver kim ne derse desin önemli olan Rabbimin rızası 

tarafından
Canım gönül almak için değil ama kadın resmen ben çok kötü bisey yapıyorum gibi davranıyor
(3,951 puan) tarafından
Bosver canım  ya
0 oy
tarafından
Ne yapıyoruz her zaman ki gibi kötü düşünceli insanları duymuyoruz.

Sen çok güzel bir karar almışsın Allah razı olsun eşin de destekçinmis, gerisini boşver.

Rabbim bu yolda seni muvaffak eylesin inşallah canım ❤️
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun dualarına beni de kat olur mu
tarafından
Katarim canım sende duanda bana da yer ver❤️❤️
tarafından
Tamam kuzum Rabbım gönlündekini versin amin❤️☺️
tarafından
Amin canım gönlümüzden geçeni hayırlı edip nasip etsin hepimize ❤️
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun kaç yaşında kadın Müslüman degilmi kaynanan atesit felan mi Allah aşkına cidden merak ediyorum 
tarafından
55 yaşında canım yok namaz falan kılıyor ama kapanmaya karşı kadın bende anlamıyorum ve inan bütün ailesi kapalı bir tek kendi açık benimde ailem kapalı bende çok istiyorum kafalar uyuşmuyor zaten kadın sadece bu dünya için yaşıyor gibi evinde kuran bile yok sadece namaz kılıyor iste
(7,034 puan) tarafından
Ne kadar saçma bakma sen ona doğru yolu Allah yolunu bulmuşsun kapan canım Rabinin emrini yerine getir
tarafından
Aynen canım Rabbım doğru yoldan şaşırtmasın inşallah
(7,034 puan) tarafından
Amin canım laiki ile kanpamk nasip olsun inşallah
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Bende kapanmak istiyorum ama tam manasıyla tesettüre girmek istiyorum. Kimse bir şey demiyor herkes çokta sevindi ama eşim yakışmadı olmadı deyip duruyor .o öyle yapınca kalbim kırıldı . hâlâ çok istiyorum ama eşimin ikna olması gerekiyor mu bilmiyorum . inşallah en kısa zaman da ikimizede nasip olur canım
tarafından
Amin canım bende gerçekten çok istiyorum ne bileyim özeniyorum ne kadar güzel falan diye
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Anne herşeye laf et ama Allah in emrine etme  içimden geldiği için mutlu olman gerekir inşallah sanada nasip olur derim ölsek 2 gün arkamızdan aglamayacak dua etmeyecek insanların lafını takmayın içinden geldiyse bir dk durma
tarafından
Çok istiyorum canım ama asla laf etmeyecem bisey demeyecem rabbime havale ediyorum o benden daha iyi biliyor herseyi
(4,962 puan) tarafından
Ben 1 hafta evden ckmamistm ya kapalı çıkarım yada bir dsha kapanmam demiştim rüyamda sürekli türbe ziyaretleri görüyodm mesajlar veriyordu rabbim sanki şuan tam 14 senelik kapalıyım iyikiiiii
tarafından
Ne güzel kuzum bana da dua eder misin hayırlısıyla kapanayim
(4,962 puan) tarafından
İnşallah canım istiyorsan zaten olacaktır abdestini al Kur'an'ın sayfasina bugünün takvimini koy dua et ve kapan Allah izniyle
tarafından
İnşallah canım sağol

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 344 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 487 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu