İyi geceler kızlar. Bugün kuzenlerimle piknige gittim. Esime de beni babamgilden alırsın dedim . Tamam dedi babamgule giderken kuzenime birazda sizin orda oturalim bari ben gelmisken dedim. Tamam dedi oturduk. Esim kardesimi.aradi sizin ordayim ablan insin diye. Kardesimde biz kuzenimgilin kaoinin onundeyiz demis. Kuzenimin evide hemen 4 bina ötede uzak değil. Esim sinirlenmiş bagirmis ben gidiyorum kendi gelsin o zaman diye. Arabayla eve inmiş ben cocukla arkasindan yuruyerek indim evimiz uzak degil en fazla 10.dakikalik mesafe beni yormaz bu ama yaptigi hareket cok sinirime gitti. Darildim konusmuyorum. Eve gelince bir sey olmamis gibid avrandi ama biraz bj konu hakkinda tartıştık tepkimi gösterdim. Aksam 7de kuzeninin kapisinin onunde napiyorsun ben seni babangildesim saniyotum dedi. Bende fizana gitmedim kuzenimin evi hemen 4 bina ilerisi dedim.Siz olsaniz ne yapardınız. Arabayla indi eve ben bebek arabasiyla cocukla gittim. Cok sacma bir hareket. Sinirli olabilirsin ama bunu yapamazsin yani.