0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu kez olur inşallah kızlar ya çişi yapıyor ama kakayı lazımlığa yapmıyordu. Bikaç saat önce kakayı beze yaptı sonra bezi bağladım yarım saat geçince bezi çıkart dedi. Bi defa kaçırdı onun dışında çişi gelince lazımlığa koştu yaptı. Bugün başka kaka yapar mı bilmiyorum asıl mesele kakayı yapması.

Bu kez kendi istedi çıkartmayı sizce yapar mı kakayı yarına kdar bez takmayım bekleyim mi böyle. İki buçuk yaşında üç kere wc eğitimi denedim olmadı bu kez olsun ya . Lazımlıktaki çişi bile klozete döküyor poposunu siliyor o kdar istekli bide kakayı yapsa ah

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım sürekli bez aç bağla yaparsan alışması daha zor olur emin ol
tarafından
Bayadır bez çıkartıyoruz evde poposu hava alsın diye heralde bezsizlige alıştı. Kakayı tutunca kabız oluyo kusuyo
tarafından
Bir süre sıvı yiyecek ver kabızlık olmasın. Bide eğlenceli hale getirmeye çalış belki o zaman yapmaktan korkmaz
tarafından
Deniycem artık lazımlığı yanına minik Bi çöp kovası alcam yanınada tuvalet kağıdı koydum kendi yapmak istiyo herseyi banyoda bile bagrıyo kendim yikiycam diye bu sefer serbest birakiyim belki yapar böle
tarafından
Eğer kendine zarar vermeyecekse müsade et kendi yapsın yikansin hem sorumluluk bilinci oluşur. İnşallah başarılı olursunuz canım
tarafından
İnşallah canım sagol
-Reklam-
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Bazı çocuklar öyle oluyor canım kakayi beze yapmak istiyorlar ama sen ne kadar ac bağla yaparsan bezden kopması o kadar zor olucak artık açmışsın bezi daha bağlama altına yapacak bu geçişte olan normal bir süreç kızıma eğitimini tamamlayali 3 ay oldu hala daha altına yaptığı oluyor ilk zamanlar kabızlık olur korku olur çünkü kaka yapmak çocuk için bir uzvundan ayrılmak gibi hissettirir onu rahatlatacak konuşmalar yap tuvalete kaka yaparsa ödüller vadet baktın daha hala zorlanıyor bir süre kakasini yapması için lazimliga bez ser ama altını bağlama yani kalanın oraya yapılmadı gerektiği bilincine varsın bir kaç yapmayı başardığında zaten gerisi gelicek ")
tarafından
Bez sermek iyi fikir bide onu deniycem sagol canim
(4,424 puan) tarafından
3 yaş 1 aylık di canım başladığında 3 günde adapte oldu
(6,857 puan) tarafından
Sağol cnm 24 aylık oldk ama henüz cesaret edemedim prematüre doğdu henüz erken gbi geliyor
(4,424 puan) tarafından
Bencede erken canım şahsen ben erken başlanmasına karşıyım büyük kızımı 3 yaşına 4 ay vardı alıştırmaya kalktım çok aşırı aşırı zorluk çektik hem ben hem kızım e alıştı tabi alışamaz diye bir şey yok ama sıkıntılı oldu küçük kızı mı 3 yaşını geçti alıştırdım çoook rahat anladı ve öğrendi
(6,857 puan) tarafından
Haklısın Cnm zamanı var daha
0 oy
(952 puan) tarafından
Ohooo sürekli açıp bağlarsan nasıl olacak böyle? İllaki kakayıda yapacak altına. Sen böyle yaptıkça oda alışacak her kaka yaptığında beze. Yanlıs yapmışsın böyle hiç öğrenemez çekeceğin en fazla 1 hafta yaz ayındayız kakada yapsa bağlama
tarafından
Kakayı tutuyor ama bu sefer bekliycem
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Bende başladım dünden beri 2 defa yanlış yaptı altına başka hep tuvalete yaptı 
(6,857 puan) tarafından
Kaç aylık cnm
tarafından
Kakayı yapıyo mu
(7,034 puan) tarafından
2 buçuk yaşında  evet yapıyor canım o yapınca ödül veriyorum kakamizi kendi yıkıyor ardından güle güle yapıyor  sonra ödülünü alıyor :D
tarafından
Maşallah bende öyle yapim
(7,034 puan) tarafından
Aynen cnm tuvalete gottur eglendir  şarkılar söyle  bizimki çıkmamak için ağlıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 132 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde SeydaUraz (2,569 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 435 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 121 göst.
21 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bebegimmm (194 puan) tarafından soruldu

409,879 soru

12,323,287 cevap

39,030 kullanıcı

Kategoriler

...