0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar oglum 7 aylik oturuyodu yerde eşimle kut diye ses geldi gozum dalmis uyandm dustu oturdugu yerden dedi sertmi dusyu o ses neydi oyle dedim eliyle kafasi deydi yere dedi ama icim rahat etmedi ya eşimde ise gitri bsey olmas dimi bu kadar kisa mesafeden 

5 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Canm artık cok duser oturma aşaması emekleme aşaması alısıyosun zamanla:)youluyolar bı anda gidiyorlar malesef bişi olmaz ınsallah
tarafından
Korktmnya ne bilim burda okdar sey okuyoruz canim bide uyku saati gozlerini kasiyo uyutmuyom tv den cizgi flm falan actm azcik oyalansin die ama esniyo surekli
(2,704 puan) tarafından
Ilk 2saat uyutma aynen dalgınlık goz kayması kusma gibi bişi görürsen hemen götür
tarafından
2 saat dayanabilcegini sanmiyorm bakalim insallaj uyumas canim
(2,704 puan) tarafından
Oynat uyumaz uykusu kaçar:)2saat denılıyo ama ılk bı saat ıcınde bellıneder farkı korkma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki de 7 aylık gün içinde çok düşüyor tutup kalkmaya başladı artık peşinde koşmaktan helak oldum o kadarda dikkat ettiğim halde kaşla göz arasında düşüyor hepde kafasını vuruyor çok korkuyor insan 
tarafından
Uyutmamaya calisiyorm ama uyku saati gecti okdar huyauzki suan napcam korkuyomda valla ya
tarafından
Benimki de az önce yine düştü ama uyuttum birseu olmaz olsa zaten.belli ederdi canım uyut çocuğu uykusuz koyma
tarafından
Bizimki hic oyle tuyumup kalkmaya calismiyor aslinda hareketli ama oturdugu yerde yana dogru dusmus uf eşimede cok kizdim valla altbtarafi 10 dakka bakti
tarafından
Daha çok düşüp kalkacak Allah beterinden korusun canım daha takma kafana çocuk bu ne kadar dikkat et yine düşüyorlar Rabbim korusun onları
tarafından
Amin canim Allahim hepimizin evlatlarini tüm cocuklari korusun
0 oy
(788 puan) tarafından
Rabb'im kuzularimizi esirgesin canim benim kızımda 14 aylık olacak sürekli düşüyor başını yere vuruyor.
tarafından
Kuzum benim ya korkuyorm valla uyutmamaya calisiyorim suan ama uykusu okdar geldiki huysuzlaniyo surekli esnito gozlerini kasiyk
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Düşmeden ben de korkuyorum cnm ya :( dikkatli ol bir şey olmaz herhalde
tarafından
Insallah canim ya
0 oy
tarafından
Bugün belki 4-5 defa düştü emekliyor yorulunca küt kendini bırakıveriyor yere alnı çarpıyor sonra geriye bakmak için kendini geri atıyor bazen tutabiliyorum bazen tutamıyorum bugün koltuğa tutunup kalkmış ben oyncağını getiriyordum birden düştü takip ettim gün içinde uyutmadım bir değişiklik sorun görmeyince gece uykusuna yatırdım 
tarafından
Daha yenindustu canim yarim saat olmadi
tarafından
İki saat kadar bekle sonra uyut istersen için rahat etsin
tarafından
Uyutmamaya calisiyorum canim uyku saati gecti cok huysuzlandi mamasinida yemedi gozlerini kasiyor surekli esniyor czgi flmle oyalamaya calisiyorm gece ara ara uyandirip kontrol etmem gerekkr mi
tarafından
Hiç bölme uykusunu daha çok huysuzlanır çok uykusu geldiyse uyut vence yazık bebeğe bişey olmaz inşallah daha çok düşüp kalkacak böyle büyüyecek
tarafından
Okdar uykusu geldiki valla mamasinida yemedi suan yatagina biraktgim an uyur korktum ya ilk defa duste bide  dustugunu gormedim ya icim rahat etmedi hic

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
31 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde papatyataneleri (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 495 göst.
7 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Visalilal (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,065 puan) tarafından soruldu

410,438 soru

12,345,296 cevap

40,044 kullanıcı