0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (996 puan) tarafından
Kizlar kızım yakında 3 yaşına giricek doğdu doğalı besiginde sallayarak uyumaya alıştı kolik Bi bebekti ve sallanarak uyurdu hep ve son 1.5, senedir sabah 9da kalkar öğlen 3fe ögle uykusu uyur Bi kaç saat uyuyup uyanır akşam da 12ye doğru uyurdu düzeni tutturamadik bir neyse beşiği büyüyen besikti Bi kaç gün önce beşiği kırıldığı için yatak haline getirdik büyüttük şuan sallanmiyor ama uyumuyor da ayağımda sallamayı kabul etmiyo anca gece ikiye doğru uyuyo kendi kendime sabaha 7de 8de uyaniyo ve öyle uykusunu da bıraktı ne yapabilirim bugün öğle uykusu uyumadi 10 da uyandı 1 saattir uyutmaya çalışıyorum masalı okudum saçını oksadim yanına uzandım ama asla uyumuyi ve günlerdir böyle kafayı yicem artık 

4 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ben herhun böyleyım alıstm artk 
(996 puan) tarafından
Ben sadece uykusuzluğa gelemiyorum valla uykusuzluk da değil kafa dinlemek istiyorum birazcık çünkü kızım uyanıkken ne Bi sigara İçebilirim hep yanımda durduğu ne  de Bi iş görebilirim hep ilgi beklediği için
(2,704 puan) tarafından
Inan buda oyle tek basıma buyutuyorm kımse yok dınlenemıyorm esımde gelınce dınlenmek ıstıyo halıyle bende istiyorum zor canm yaa kımseyebgitmiyobtek basına hıcbısı yapmıyo yapısıyor bana sureklı yemez ıcmez valla bu aralar kendımde bule degılm bı krızdır gidiyo alerjısı bır yandan hastanelerde sefıl oluyoz
-Reklam-
0 oy
(50,819 puan) tarafından
alisir sen yanına.yat saril simdi inat yapar sonra uyuması gerektigini düşünür bırakır sabırlı ol canim 
(996 puan) tarafından
Bu postu açarken saçımla oynuyodu uyumuş kalmış umarım uyanmaz :D
(50,819 puan) tarafından
ben cok cektim uykudan bensiz uyumaz gece bazen ön odays gidiyorum babasiyla bırakıp geliyo aliyo beni goturuyo
0 oy
(8,274 puan) tarafından
1 yaşında kendi kendine uyumayı öğrettim suanlik insallah bozulmaz düzeni saat 9 buçuk gibi filan götürüyorum yatak odasına gece lambasıni açıyorum oda alıştı zaten bayadir böyle beni emiyor sonra emzik alıyor ağzına yatakda bir iki dönüyor bakiyorum sonra yüz üstü uyumuş oluyor sonra beşiğine alıyorum bu gece süt verdim 150 ml kadar onu içti uyudu ama gece uyanıyor 2 ,3 kere uyandığı oluyor bazen sabaha kadar uyuyor değişiyor valla çocuk bakması çok zor 
0 oy
tarafından
Bende surda duruyum taktik aliyim :D

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 585 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Akifinannesii (1,048 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 207 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Oslemomur (5,950 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 551 göst.