arkadaslar 28 haftalık hamileyim bugun tekrar özürdiliyorum çişim varmış hissediyorum ama lavobaya gidince cok az bişey geliyo ve normal otururken yatırkende yanma oluyo lavobada da yanma oluyo neden oluyo acaba doktora gitmelimiyim pazartesiye kadar ne yapsam rahatlarım birazcık akıl verin nolur
Enfeksiyon büyük ihtimalle canım nemli kalmasın dikkat et iyice temizle bebek pudrasi iyi geliyor diyorlar ben denemedim ama
Idrar yolu enfeksiyonun var canım büyük ihtimalle. Bol su iç iç çamaşırlarını ütüle nemli bırakma bölgeyi
Canım yanma varsa enfeksiyon olabilir sirke ile taharet al 1 çay bardağı sirkeyi bir ibrik dolu suya koy taharet al ben yaptım iyi geldi tatlım
Usutmus olabilirsin canim idrar yaparken yanma varsa enfeksiyon olabilir bence git bende de vardi enfeksiyon cikti ilac kullandim gecti cok sukur
Cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir sürekli idrarın var gibi baskı hissedersin az gelir ama yanarak böyleyse bence enfeksiyon doktora gitmene fayda var
Enfeksiyon var sende canım. Bol su iç zaten doktor sana tek kullanımlık şase verir suya açıp iciyosn üzerine bol su ve o gece hiç tuvalete cikmiyosn inşallah geçer
Bendede aynı şeyler olmuştu hamileyken idrar yolu enfeksiyonu cıktı toza atılan bi kerelik ilaç var onu verdiler geçti bide bol su tüket
O yanma bnde 17-18. Haftamda oldu su içmeyi bırakmak gbi bi aptallık yapmıştım su içtikçe geçti. O azcık tuvalet şhtiyacıda oluyo bana 26 hftalıpım .rahim büyüdükçe idrar kesesine baskı yapıyo azcık gelse bile çok gelmiş gbi hissediyoz çok normal yani korkma. Bol bol su iç litfen o yanma gitckk
Enfeksiyon olabilir acile git test yapsınlar .Pazartesi de doktora git canım acildeki önlem alsınlar bari hamilelikte tehlikeli enfeksiyon
Benimde bugün aynı öyleydi her lavaboda sıcak suyla teharetlendim ve kuru tuttum ardindanda travazol krem surdum cok sukur aksamina gecti
1,492,143 soru
24,381,571 cevap
348,766 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın