0 oy
118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (114 puan) tarafından
Ya bisi sorcam hanımlar. Doktor benim bebegime raporlu mama yazdı alerjisi var cnkü. Nysr icerse raporunu yazcam dedi aldk 400lira. İcti. Snra doktor rapor yazdı ve dediki sen ztn gece veriyosun sadece bes kutusunu al kalanının parasını alablirsin dedi eczaneden dedi. Sanırım ilkini parayla aldıgım icin byle dedi. Tamam dedm gttm eczaneye aa kadın oyle seymi olur tuyu btmemis yetimin hakkı var o parada nsl doktor byle bis der arıcm o doktoruda blmem nee gorun yani. Nr alakaysa yetimin hakkını anlayamadm bende ddm hanımefndi doktpr byle soyledi yalan soylick hali yok ddm tmam vermsseniz sizin olsn ddm ne diyim bilginiz varmı sizin

4 Cevaplar

0 oy
(114 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yedi kutu veriliyomus ayda bu arada bes alto kutu al bitanesnim parasnı al mesela dedi
(1,270 puan) tarafından
Hesaplamaya ve rapora göre değişiyor biz 12 kutu alıyoruz
-Reklam-
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Hiç bişi anlamadım valla ya 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Eczaneden para alındığını ilkkez duyuyorum 9 aydır raporlu mama kullanıyoruz 
0 oy
tarafından
Canım çünkü ceplerine atttiklari için  yasa çıktı direk parasını bile alabiliyorsun ... Mesala devlet rapor yazıyor 400 liralık bez alabiliyorsun eczaneler 2 paket veriyor gerisi hoooop cebe .... Kendine demiş mi acaba hakka giriyoruz sana diyor ... Sonra böyle bişey yaptı devlet para ceplerine girmesin diye sende öyle demeseydin verin paramı ben sizi şikayet ederim tazminat açarım deseydin bak nasıl veriyorlar di 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,871 soru

24,407,095 cevap

350,616 kullanıcı

...