0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,403 puan) tarafından
4. Ayimiz bugun bitti ve 4 gundur yapmiyor tuvaletini keyfi yerindeyse  normal biliyorum ama bugun baya huysuzlandu meme mama karisik besleniyor kulak cubuguna zeytinyagina batirdim poposuna soktum cikardim karni.a masaj yaptim yagla ovdum ama bugun baya huysuzlandi artik var mi baska bi yonteminiz 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zeytinyağı içir bir mama kaşığı.

Poposuna kulak çubuğunu sokma canım sadece azcik uyar. Hatta onu hiç yapma. Zeytinyağı icirince ona gerek kalmıyor 
(1,403 puan) tarafından
Zeytinyagi icirmeyi duydum bende ama korkuyorum ya bisey olmaz dimi
tarafından
Kız poposuna o çubuğu sokmaktan daha güvenilir inan bana.
Doktorlar öneriyor korkmana gerek yok
-Reklam-
0 oy
(530 puan) tarafından
Anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal canım istersen acile götürüp fitil verebilirsin çok zorlaniyorsa
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Mama verirken mamasına bir çay kaşığı saf zeytin yağı katip verirsen kabız olmaz canım poposunu uyarmak buna alıştırmak bağırsak tembelliği yapar anüs kaslarını zedeleyebilir o yüzden çok yapılması önerilmeyen bir şey anne sutude alıyormuş sende rezene ve bir tutam sinameki otunu demlenip günde bir bardak içersen bu sütüne de gever hem sende varsa ödem kabızlık vs giderir hem süt yapar hemde bebeğinin kabızlığın giderir
0 oy
(16,062 puan) tarafından
Kızım beş aylık olacak üç dört günde bir yapiyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 170 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,007 soru

12,000,148 cevap

36,182 kullanıcı

...