0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (717 puan) tarafından
Aciktan liseyi bitirmk uzereyim kizlar aciktan univde okumak istiyorum malum cok bikgiye sahip degilim aciktan hangi univ bolumu girebikirim seneye girrerim sinava 2 yillikta olsa okumak istiyorum okuyan varmi aciktan univv

4 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Eşim okuyor üniversite canım 2 yıllık bitirdi bi 2 yıllık daha okuyor sınav yaklaştığı zaman derslerine çalıştı 1 hafta önceden inşallah bunuda geçer diyelim bu arada işletme okuyor eşim 
(717 puan) tarafından
Isletmeyi kazanmasi kolay olmusmuydu cnm yoksa cok puan mi gerekiyor
(4,293 puan) tarafından
Çalışırsa kolay canım yoksa herşey zor puanıni hiç bilmiyorum hiç fikrim yok inan
(717 puan) tarafından
Liseyi 3 e gecerken birakmstm snra gecem yil aciktan devam ediyorum puanim ne olur bilmem pek alt yapim yok zar zor iste
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bölümlere aç bak hangisi ilgini çekerse o. Zorla olmaz, oturup çalışmak gerekiyor, sevdiğin bişi olursa rahat edersin. 
(717 puan) tarafından
Univ okumayi istoyorum arastirdim da bebemle sinava calismak pek gozum yemiyor ama zorlayip basarmak istoyorum
0 oy
tarafından
Benim eşimde liseyi bu yıl bitirecek inşallah seneye de üniversite sınavına girecem diyor bakalım hayırlısı olsun inşallah canim Rabbım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah 
(717 puan) tarafından
Insallah ya cok istiyorum ya annem de cok istemisti universiteye gitmemi en cok da annem icin basarmk istiyorum
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Canım sınav ücretleri çok pahalı diye duydum ne kadar bi bilgin var mi
(14,901 puan) tarafından
Ek gelmezse seneye bidaha deneyeceğim artık bu ekte örgün de yazacağım sonra açığa geçeceğim napayım tek gelsin de
(717 puan) tarafından
Dene insallah olur ben cok hirs yaptm ama calismam lazm hic bilgm yok liseyi yillar once birakmistm aciktan liseyi bitiririm bu yil heralde giricem bnde birbolum bitireyim de
(1,632 puan) tarafından
Onu sormuyorum canım açıktan üniversiteyi okurken sınav ücretleri falan oluyomuş
(14,901 puan) tarafından
Harç diyorsun evet onlar biraz uçuk uniye göre değişiyormuş açıktan 800 diye okumuştum ama ne kadar doğru araştırılması lazım
(1,632 puan) tarafından
Evet evet harç diyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 308 göst.
14 Ocak 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Celen1212 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde angello (28 puan) tarafından soruldu