kızlar yardımcı olur musunuz çok kötü boşluktayım benim ilk evliligim eşimin ikinci iki de kızı var cocukların biri 6 biri 8 yaşında ne yaparsam yapıyım hep saygisizlik yapıyorlar ve babalarıyla yanliz kalmamam icin elerinden geleni yapıyorlar ve hic bir sekilde onlara ne kiziyorum ne de kiracak bisey demiyorum benim ne yapmam lazm esim hep onlari tutuyor suanda 3 aylik hamileyim surekli siters icindeyim ne yapmam lazm ? ilerde buyudukleri zaman daha cok ezecklerini dusunuyorum beni ayrilmayi dusunuyorum bana ve bebegime iyi gelmiyor bu evliligin devam etmesi siz yerimde olsaniz ne yapardinz acaba
canm iki çocuğu dusunmedenmi evlendin cok zor olsa gerek ben kendi kizima katlanamiyorm yeri geliyo onlarda seni kabullenedklerndenmi boyle davraniyolar acaba. severek evlendin sanrm
Canım bu konuda ne diyeceğimi bilemedim kendi çocuğuma katlanamiyyrm bazen Allah sabır versin canım
Ne diuelim ki zor bir durum bir de degil iki tane sen değilde bence eşin el atmalı bu duruma bence ona anlayacağı şekilde izah et bence yeni evliyim ve onun gibi ikincide değil ilk evliliğin buna eşin el atmalı Allah yardimcin olsun canım
Merhaba canim benimde esiminde ikinci evliligi hayta benim olayim seninkinden daha zor anlatmasi uzun surer esimin iki tane oglu var ve beni kesinlikle istemiyorlar bende suan 6 aylik hamileyim ve bana yapmadiklari bisey demedikleri soz etmedikleri kufur kalmiyor yapmadigim halde dovdu sovdu diyorlar ayirmak icin ama sabrediyorum hic kotu bisey soylemiyorum sende sabret egegerki esinin seni gercekten sevdigine inaniyorsan ve seviyorsan hemen bosanmayi dusunme yasamayan bilemez bazen bende dusunuyorum ama sonradan ya sabir diyorum onlar daha cocuk illaki buyucekler ve bu sekilde kalmicaklar emin ol buyuduklerinde belkide herkesten cok seninle iyi olup samimi olucaklar o yuzden mucadele etmekten hicbir zaman vazgecme önemli olan zor olani basarmaktir kardesim allah sabir versin ikimizede
Canim Allah yardımcin olsun. Hemen kötü dusunme. Onlarda cocuk bakarsin büyüyünce farklı olur. Seniin çocuğunda ayni seyi yasamasin. Benimde esimin ikinci kendimin ilk evliliği. Esimin bir kizi var. 6yasinda. Ama hamdolsun bizim aramiz iyi bana hic zorlugu yok. Senin adina cok üzüldüm. Sonucta esini cocuklarini bile bile kabul etmişsin. Her iki sonucuda basta dusunup hareket etseydin keske:(. cocuklar sizinlemi kaliyor. Bu durumda esinin rolu buyuk canim. Ona aradaki dengeyi Iyi kurmasini söyle. Sende sabret canim yaa. Inan cok uzuldum. Bende senin gibi olabilirdim.cok korktum dua ettim. Hamdolsun sıkıntı yasamadim. Sende bol dua et sabret.hersey cok guzel olacak insAllah. Mükafatini alacaaksin
Canim senin yasadiklarinin aynisini bir arkadasim yasadi kiz tabaklari kiriodu sirf uvey annesine giciklik olsun die neler yapiodu ama arkadasim oyle bir sabirla sefkatle yaklastiki yillarca su an kiz universiteye gidior yaninda bile degil ama anne dio arkadasima okadar cok sevioki ger gun ario mesaj yazio kendi annesi ogretiodu ozamanlar simdi herkesin gercek yuzunu gordu ve arkadasima kendi cocuklarindan bile iyi . Insallah sende oyle olursun cocuk onlar evet zor segler yasiosun allah yarfimcin olsun ama surekli sev sefkat goster belki duzelirler
Benimde eşimin 2. Evliliği Canım 1tane kızı var benim eşiminde eşinin orta yolu bulması lazım sana saygısızlık yapıldığında kızması gerekiyor ki ona göre davransın çocuklarda sende kızman gereken yerlerde kızcaksın tabiki de insan kendi çocuğuna bile bağırıp kızıyor kolay değil benim eşimin kızı babasından çok beni dinler bana sorar herşeyi
Yalnis anlama kuzum asla yuva yıkmak taraftarı değilim ama ben olsam bosanirim keşke başta dusunseydin neden kabul ettin bunların böyle olacağını dusunmen gerekirdi hiçbir evlat ikinci bir anneyi yada babayı kabullenmez her ne olsa kim ne derse desin
Bu durumun tek sorumlusu ne yazık ki eşin. Kızlar da artık küçük sayılmazlar ve her seyin farkındalar. Belki annleri tarafından sana karşı doldurulmus da olabilirler. Onlar bir türlü seni kabullenememisler esinde bu duruma el atmadigi icin olaylar buraya kadar getirmis seni. Ama bence hemen ayrılmayı dusunme. Ilk önce bebegine sans tanı. Cunku hic bir cocuk ne annesiz ne de babasiz buyumemeli. Bi bebegin dogsun belki esinin sana karsi yaklasimi farkli olabilir. Ama baktin cocugunuz da bu durumu yok edemedi o zaman en basta cocugunuz ivin bu sefer ayrilmayi dusunebilirsiniz. Cunku kizlar buyudukce kendi cocugunuda hem fiziksel hem de psikolojik olarak zarar verebilir. Boyle bi ortam da olmasindansa babayi hafta da bi kac gormesi onun icin iyi olabilir. Bebeginin dogusunun hem esine hemde bebegine verdigin bi sans olarak dusun. Umarim esin bu sansi guzel degerlendirir ve mutlu bir aile olursunuz
Yani 6 ve 8 yaşında diyorsunuz siz kendinize kuma kabul edebilir misiniz? Anne ve babayı aynı masada görürken anne yerine bi kadin gelmiş masada evd e yatakta arabada babanın yanında o var.. Yani küçücük daha içlerinde ne firtinalar kopuyordur kimbilir..rabbim size guc kuvvet versin ama siz büyüksunuz katlanamiyorsunuz ya onlar..
Bence bi pedagogla görüşün ve kızları destek almaları için ikna edin..ve böyle bi durum varken yeni bir bebek onları daha koyu hale getirmiş bide doğunca daha berbat olacak baba kucağına alsa sevse onlar onlar kırılmasin diye çok kucağına almasa siz kirilacaksiniz. Bugünü yarın etmeden destek arayışına girseniz iyi olacak
Aşılmayacak bi problem deil. Normal bi durum bence.. gun olue en yakın arkadaşları olursunuz ınslalah..
1,491,671 soru
24,374,768 cevap
348,260 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın