Kızlar birbirimizi tanıyalım ben konya ereglide yaşıyorum aslen antalyada doğdum büyüdüm anne baba buralı gelin gelmiş oldum 19 yaşındayım 1,5 yıldır evliyim 16+4 haftalık hamileyim biraz izdivaç gibi oldu ama
nigde borda yaşıyorum 25 yaşındayım 3 senelik ewliyim 2 aylık bi oğlum war
Meraba 23 yaşındayım ağrılıyım 6 senelik evliyim 2 tane kizim var adim kader
Memnun oldum kuzum
23 yasimdayim 3 yillik evliyim ikitane bebgim var birisi 2 yasinda birisi daha 28 gunluk afyonluyum afyonda yasiyorum canim memnun oldum
Kütahya'lıyım 25 yaşındayım 1 sene 3 ay evliyim 4 aylık 11 günlük bebeğim var konyayı da ayrı bi seviyorum 1 sene orda çalışmıştım çok güzel bir şehir özledim oraları iş arkadaşlarımı
Aslen kayseriliyim kayseride yasiyorum 29 yasindayim 2 yillik evliyim 5 aylikk bir kizim var
Tanistigima memnun oldum canim.
Merhaba canım aslen konya ılgınlıyım ama antalya doğma büyümeyim bir evlilik yaptım 2 evladım var ayrıldım 2. Evliliği yaptım 14 haftalık hamileyim 25 yaşındayım kızım 9 yaşında oğlum 5 yaşında
Bursada yaşıyorum 3. Senelik evliyim
Kızzzz nörüyon topraamm Bende konyadayım selçuklu 20 yaşındayım hatta bitiyor ) bir buçuk yıllık evliyim 38 günlük kızım var yarışmacı arkedeşlere başarılar diliyorum
Babam gençken konya ereglide çok çalışmış hatta bi keresinde evden kaçmış ereğli de bi aile onu sahiplenmiş
Sibel ben doğduğum yer büyüdüğüm yer kaldigin yer ve aslen olduğum yer karmaşık bi durum icin de. Neyse 6 aylık kızım var 23 yasindayim 2 yillik evliyim. Şu an istanbulda yaşıyorum
1,486,265 soru
24,298,723 cevap
343,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın