İyi geceler arkadaşlar size bi konu hakkında danışmak.istedim biz eşimle nişanlıyken ailesi çok sorundu... Bir oturcaz demişti eşim kabul etmiştim kaynanam kayinbabam ayrıydı.kaynanamla görümcem eşim bir yaşıyordu neyse nişanlıyken kayinbabam geldi gitti sürekli olaylar oldu bı ayrı bı bir oturcaz diyip düğünümüde rezil edip erteleyip hep. Korona yasaklarına getirdiler ben ayrı tuttum evimi ama smdi bunların gene sıkıntısı bitmiyor kaynanam kayinbabamin içki içip karı kız ayakları olduğu halde gene eve aldı bu adamı şimdi gene para vermeyip karı kızla yiyor .. eşimle kaynanam bugün konuştular babam sana para vermezse beni ara diye benim korkum su benim duzenimide bozacaklar kaynanama kalsa kayinbabami yollayıp.bizi bir almak ama ben bosanirim gene bir oturmam çünkü zamaninda kaynanam bana çok yaptı ve hiç kimseyle anlaşamaz bı konuda eşime bişey diyemem annesi evin tek oğlu abisi veya erkek kardeşi yok sadece kız kardeşi var ama hepsi ayrı telden çalıyor aile düzenleri. Yok ben eşimle evlendim kafası rahat yani blmiyorum hep başa dönüyorlar bunlar