0 oy
357 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar eltimle 2 ay önce küstüm ve ben haklıyım (herkes böyle söylüyor) ama kaynımla aramızda sorun yok ve yarın Türkiyeden geliyorlar. Eşim diyor ki hoşgeldine gitmeliyiz yoksa kardeşimde sana küser iş büyür.  Sizce ne yapmalıyım veya siz olsanız ne yaparsınız?

9 Cevaplar

0 oy
(8,411 puan) tarafından
ben gıtmedım küsüm gitmem de
(1 puan) tarafından
Bende öyle diyorum görümlerim de ille git büyük kaynın herkes kötülüğüyle kalsın aile içinde sıkıntı olmasın diyorlar çok stresliyim ne yapacağımı bilmiyorum
(8,411 puan) tarafından
gecen görümce mesaj attı büyüklük sende kalsın doğumgunun kutla bebegın diye hayır dedim ben uğraşamam bi insanla
(1 puan) tarafından
En güzeli valla bende kaynımı arayıp hoşgeldin desem yetmez mi
(8,411 puan) tarafından
yeter ara de nolcek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız onlar size gelsinler yemeğe falan 
(1 puan) tarafından
Biz büyüğüz diye takılıyorlar sinir oluyorum
0 oy
tarafından
Küssem hayatta gitmem kaynımı arar hoşgeldin derim eyer çok gerekliyse 
(1 puan) tarafından
Bende mi öyle yapsam
(1 puan) tarafından
Valla kesinlikle: ))
tarafından
Niye öyle diyorsun ben küçük kaynımı çok severim benden büyük olduğu halde yenge der bana hep 18 senedir saygılı bir şekilde severiz anlaşırız çok candandır karısıyla küssem onunla konuşurum yine de ararım ben olsam
(1 puan) tarafından
Aramak gitmekten daha iyi bir fikir değil mi
tarafından
Aynen canım aranız iyiyse ara bence
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Valla git agirlihinla otur kaynina hosgeldin hal hatir sor fazla uzatmadan kalk evine git 
(1 puan) tarafından
Eşimde bunu istiyor ama ben sadece gidersem eltim dermi ki bak nasıl ayağıma geldi çünkü o haksıztı diye. Gururuma yediremiyorum
(1,396 puan) tarafından
Onunla muhatap olma birsey yapmissa ikram ederse sana yeme sadece kaynin icin gittigini belli etmelisin gormemezlikten duymamazliktan gel
0 oy
tarafından
Küssen kaynını arasın eşin sende oda telefondan hoşgeldin de 
(1 puan) tarafından
Şu anda zaten telefon etme tarafım daha ağır basıyor ama bi çıkmaza düştüm sanki
0 oy
(231 puan) tarafından
Böyle durumlarda ailedeki sıkıntı çıkaran kişiyi herkesin bilmesi için gitmeyi tercih ederim ben. Zaten kayınvalideniz görümceleriniz biliyormuş onun haksız olduğunu. Eşiniz de mutlu olur abisini saydığınız için. Eşiniz için gitmelisiniz bence. (Olayın büyüklüğü de önemli küslük meselesinin ama o kadının ne düşündüğünü önemsemeyin bence) herkes sizi takdir edecek haklı olduğu halde abiyi sayıp geldi diyecekler öyle düşünün bence. Çünkü bunlar uzadıkça ailede sıkıntılar bitmiyor. 
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Orasını bilemem de siz nerde oturuyorsunz onu merak ettim:)

0 oy
(8,590 puan) tarafından
Aynı sey başıma geldi gitmedim.  
0 oy
tarafından
Ara kaybına şöyle hoşgeldin yanındaki şeytandan gelemedim kusura bakma de 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 860 göst.
29 Mart 2024 Aile kategorisinde Bidibidibidi (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.