+13 oy
986 göst.
Diğer kategorisinde (914 puan) tarafından
Gerçekten bunu çok merak ederek soruyorum puanı düşük insanlarin yazdığı şeylere hiç bı şekilde yorum yapılmıyor kimse önemsemiyor ama puanı yüksek insanlar en ufak bişey yazsa yorumlar yağmur gibi yağıyor yüz tane yorum yapılıyor acaba neden böyle bişey var burda merakla soruyorum

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu biraz garip olmuş ben yorum yaparken puana hatta isme bile bakmıyorum cevap vermeye değer mi ona bakıyorum yani daha kimsenin adına girip puanı yüksek mi ona göre cevap vereyim hiç yapmadim
-Reklam-
0 oy
(7,432 puan) tarafından
Puanlari nerede yazıyor

Puan düşük yada yüksek olunca ne oluyor 
0 oy
tarafından
Kimse puana bakmıyor soruya bakıyor bilmediğim bir soru bilmediğimiz bir konuda neden yorum yapalım ki 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
E cunki birbirlerini ile kanka olmuslar 
0 oy
(12,567 puan) tarafından
Hacı benim de puanım iyi durumda fekat bazen ben de cevap alamıyorum, bunu niye takıyonuz yaw:) 
(914 puan) tarafından
Hacı takma değil ya sadece meraktan işte:)
0 oy
tarafından
Sorduğun sorular dikkat çekmiyor olabilir. Şimdi baktım sorularına genelde İstanbul'da alakalı ben orda oturmuyorum mesela. Burda birçok insan yıllardır burdaymis tanıyorlar birbirlerini hep
(914 puan) tarafından
Tamam bundan sonra dikkat çekecek sorular sorarım canım aklımda bulunsun:))
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Puanlara hiç bakmayan ben bilmediğim bir şey için yorum yapmıyorum 
(914 puan) tarafından
Doğrudur:)
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Amaannn boşver yapan yapsın nolacakkk yani djsjsksk Umrumda değil 
(914 puan) tarafından
Aynen:)
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Kesinlike haklisin canim bide post acarken basliga isimlerini yaziyorlar ozamab daha cok yorum oluyor:D bana cok komik geliyor o durum
(914 puan) tarafından
Banada:)))
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Puanlara hiç bakmıyorum bir işe yaramıyor çünkü :)
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Puan nedir canım ben çözemedim gitti
0 oy
(1,169 puan) tarafından
bunun puanla alakasi oldugunu dusunmuyor bnimde puanim cok fazla degil ama cogu kisi tanir bni o senle alakali postlara cvp verirsen veya sende post açarsan konu hakkimda bilgisi olan girer sana da yazar
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Sanmıyorum yorum yapmadan önce puanami bakılıyor 
0 oy
(3,194 puan) tarafından
Var tabi olmaz mı 
(914 puan) tarafından
Var var hemde çok var
0 oy
tarafından
Bence de var gruplaşma..tanınmış biriyse linçlemiyorlar bile.yeni gelen olsa linçten beter ediyorlar tanınmış olana canım cicimli konuşuyorlar aynı konular bile olsa.kötü birşey de yapsa haklısın diyorlar o derece.ben de 3.5 yıldır burdayım 2 hesap değiştirdim ondan biliyorum
(914 puan) tarafından
Aynen tanınmış insanlar a bile yazsa ona bile yorum üstüne yorum ama bizde suç baksana ilgi çekici sorular şeyler yazmisyormusuz ondan yorum yapmiyorlarmis:)
tarafından
Çok da önemli değil cnm cevap verip vermemeleri ciddiye alma burayı yeter
(914 puan) tarafından
Aynen boşver ya
0 oy
(32 puan) tarafından
Evet bende bunu fark ediyorum doğru 
(914 puan) tarafından
Öyle valla bnce
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Aman burayı bu kadar ciddiye alma kız boşver 
(914 puan) tarafından
Almıyorum zaten ya alsam zaten benide tanımış olurlardı maksat burda herkes merak ettiklerini sormak için giriyor diye biliyordum ama öyle değilmiş
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Hiç puana ve isme bakmadan yorum yapıyorum,  bazı trol hesapları da Kumru gibi bi tek onların adını yorumlarda görünce bakıyorum kimmiş diye,  
0 oy
(242 puan) tarafından
İnanın bende size katılıyorum ben bazen birşey soruyorum yazıyorum cevap gelmiyor utanıp kaldırıyorum:)
(914 puan) tarafından
Aynen benimde hep oyle
0 oy
(446 puan) tarafından
Aynen ben bisi soruyorum ozelde olsa onemlide olsa 1 gün sonra 1 cevap tek ya bende herkese cevap vermeye calisiyorum

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 511 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 834 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 338 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.