Eşiniz ve sizin burcunuz ne anlasabiliyormusunuz ?
Esinizin sevmediginiz ozellikleri ne ?
Bazen içinizden onu boğmak gelsede yinede sevginin gücüne yenik düşüp susuyormusunuz ? ( şahsen ben çok yapıyorum bunu )
Ben koç, eşim oğlak.
Ikimizde birbirimizden inatciyiz. Ama sonuç olarak ben daha inatçı olduğum için, hep ben hakli, hep ben kazanan oluyorum
Ben akrep eşim balık.
Anlaştığımız pek söylenemez.
Içimden hep boğmak geliyor sevgiye yenik felan düşmüyorum
Elim aslan ben başak burcuyum sevmediğim özelliği kendi bildiğini okur bir şey anlatmak zülüm oluyor banaa
Ve evin susmayanı da eşimdir neysek seviyorum onu yoksa direk kapı dışarı
Ben aslan eşim oğlak anlaşıyoruz çok şükür sadece o daha durgun ben daha hareketli ve eğlenceli ve o daha suskun ben daha konuşkan olsun dengeliyoruz şükür en sevmediğim huyu da biraz kahlesiz olması
Anlaşamıyoruz ama nedense sevgimiz her geçen gün daha artiyor daha çok birbirimize bağlanıyoruz. En sevmediğim özellikliği beni suçladığı konuları abartmasıdır. Ben sinirli iken tek kelime eder dozunda bırakırım uzatmam ama kendisi sınırı geçene kadar konuşur bu da beni psikolojik olarak çökertiyor. Sus artık diyorum ama yine de susmuyor. Ve kesinlikle kendinde hata görmez. Hep ben sucluyumdur ne hissettiğimi de anlamaz. Şaka yaparım onu da anlamaz laf soktun sanır. Ama yine de onsuzluğu düşünmek bile ağır gelir bana.
Ay başak burcu titiz seçici kolay beğenmez ben iyi beğenmiş ben aslan burcuyum istediğim neyse hemen bulur yaparım çabuk sinirlenirim ama ortak yönümüz keyifçiyiz heleki çay keyfimizse ikimizde çayı görünce dayanamayız sohbet şahane işte bizde cins bir karı kocayız
1,491,522 soru
24,372,416 cevap
348,131 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın