0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ya yeni koltuk takımı aldım demiştim buna nasıl bir halı ve aksesuarlar olur salon çiçeği düşünüyorum var mı öneriniz 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Büyük salon çiçekleri 
(13,793 puan) tarafından
Dimi canli . Kauçuk çiçeği olabilir bakımı da zor değil
(3,074 puan) tarafından
Kauçuk istersen keman yapraklı kauçuk çiçeğine bakabilirsin. Bakimi kolay ve 3 metreye kadar uzayabiliyor. Büyük yapraklari çok şık görünüyor.
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Tekliler çok alaturka duruyor diğerleri iyi 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Ben gri tonlarındaki mobilyaya ahşap ve krem tonlarını yakıştırıyorum. Halıyı sakın gri tonlarında alma. Açık tonlarda al hava katsın. Aksesuar olarak gümüş tarzı şeyler seçme. Havasını yumuşatmak için örgü sepette çiçekler veya mantar ahşap sehpalar tercih edebilirsin.
tarafından
Bende halıyı açık renk beyaz gri düşündüm ama emin değildim sehpalarım da  yuvarlak gümüş olanlardan ama
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Büyük çiçekler güzel olur yeşil bitkiler 
tarafından
Bende öyle istiyorum ama bulamadım
(2,608 puan) tarafından
Çiçekçilerde var kuzum çıkıp alma imkanın varsa oralardan alabilirsin. Gümüş vazolar kullanabilirsin çok kalabalık yapma bence zaten koltukların güzel fazla eşya olunca göstermeyebilir kendini
tarafından
Benim de aklımda olan gri saksıya çiçek almak ne kadar acaba fiyatlar bilgin var mı canım bide nasıl bir halı almalıyım normal halı mı yoksa şu ince kaymaz taban olanlardan mı
(2,608 puan) tarafından
Saksı fikri güzel kuzum ama fiyatları hiç bilmiyorum. Halı da inceler temizlik açısından iyi oluyor ama bence ucuz duruyorlar kalite olarak kalın olursa da kaldırmak vs zor oluyor saçaklı ince halılardan al bence çünkü onlarında şık olanı var

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 536 göst.
26 Nisan 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gürerb (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 88 göst.
0 oy
17 cevap 445 göst.

410,129 soru

12,331,667 cevap

39,223 kullanıcı

Kategoriler

...