0 oy
713 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben tutmak istiyorum bu sene geçen sene ful tuttum 1 ay bu sene nasipse inşallah tutucam

24 Cevaplar

0 oy
(1,060 puan) tarafından

Ben iki gebeligimdede tuttum 7 aylik hamileyken ama bu sefer yaza denk gelirse tutabilirmiyim bilmiyorum susuzluk zorlar o kadar saat sicakta

tarafından
Önce bir doktora sorayim tut derse kesin tutucam geçen sene hamile değildim  ful hepsini tuttum bu sene de tutmak istiyorum benimde ramazan ayı 7. Aya denk geliyor
-Reklam-
0 oy
(9,718 puan) tarafından

Benım son aylarım olacak insallah tutmayacagım.Bu gercekten gereklı degıl.Ben onceden gebelerın tutacagım dıye tutturdugunu görmemiştim.Yeni çıktı bu.Tutmayın yaz saatlerı cok uzuyor maalesef bebegınızın suya beslenmeye ıhtıyacı var.

0 oy
tarafından

bende tutmak istiorum ama bayramdan hemen sonra dogumumm suan bile susuzluga dayanamiorumm 

tarafından
Boşverin tutmayın inşallah seneye nasip ederse tutarsınız  doğum bayağı  yaklaşmış  allah bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin
tarafından
amin canim aminn saglikli olsunda kaza yaapriz artik
tarafından
Öyle olur cinsiyeti nedir bebeğinizin
tarafından
oglusum olucak benimm
tarafından
Ayyy maşallah bende iki gün oldu öğreneli  oğlum oluyor bir kızım var
0 oy
(1,231 puan) tarafından

Bu konuda net bilgim yok ama bu bana biraz dine muhalefet olmak gibi geliyor çünkü Allah sana o haldeyken tutmama imkanı vermiş bebeğinin ve kendi sağlığını tehlikeye atmak neden tabi en doğru şeyi doktor soyler

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 277 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 210 göst.
31 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 270 göst.
21 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Asya Ceferova (30 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,810 cevap

39,045 kullanıcı

Kategoriler

...