Merhaba arkadaşlar. Abimin kizi var 9 yaşında çok saygılı naif Bi kız. Dün öğrendim okula gitmek istemiyormuş. Sınıfta ki kızlar Bi grup olmuşlar onu dışlıyorlarmış. Okulların kapanmasına yakın eğer çantamizi esyalarimizi tasirsan o sekilde bizimle oynarsın yoksa seni öğretmene sikayet ederiz aramıza almayız gibi laflar söylüyorlarmiş. Haberim yoktu duydugumdan beri çok üzüldüm. Yengem durumu ögretmenine anlatmış ögretmenide farkindaymiş hatta bu tavirlari için o kızların ailesine veli toplantısı düzenlemiş kimse katılmamış. Bu şekilde davrananlarda onun yasitlari bizim konuşmamış doğru olmaz fakat aileleri neden çocuklarının düzelmesi için uğraşmıyor. Hele bu yaşta bu ayrımcılığı bu üstünlük görmeyi nerden öğrendiler aklım almıyor. Gerçekten yeğenim çok saygılı derslerinde başarılı akıllı Bi kız. Bize sürekli benimle arkadaş olmak istemiyorlar dediğinde hep uygun Bi dil kullandik ona karşı. Herkes herkesle mutlu olmayabilir bu senin kötü olduğun anlamına gelmiyor Bu durum onların tercihi fakat sen yalnız değilsin Bi kardeşin var biz varız seni çok seviyoruz diyoruz. Ama bu seferki çok fazla işlerini yaptirmalari üstünlük taslayip hizmetçi gibi kullanmalari beni çok Üzdü. Onun yaşadığı travma ve okuldan nefret etme durumuna gelmesi. Nasıl Bir yol izlemeliyiz siz olsaydınız ne yapardınız