0 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eğer buna iyi denmekse iyiyim 

Allah hepinizinden razı olsun 

6 Cevaplar

+1 oy
(16,485 puan) tarafından
Ne desek boş kişi kendi inanmalı ve kendi kendini teselli etmeli.

Senden değerlisi yok unutma hayat acımasız içindekiler daha çok acımasız boyun eğme onlara hayata sen yalnız ca Rabbine yönel ve Rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verir.

Elbet sana da açar bi kapı sonra geriye bakıp ben bunlara mı üzülüp ağladım der tebessüm edersin.

Pes etme güçlü ol bırakma kimse seni üzsün üzerse de bırak Rabbine o gören duyandir
tarafından
Haklısın aslında ben çok şey yaşadım ama hep unutmak istedim unuttum mu hayır ama herkes unuttum sanıyor
Hayat ....
-Reklam-
0 oy
tarafından
Noldu neden böyle dedin ? 
0 oy
tarafından

Çok şükür sana ozelden yazdım oku mutlaka kolay değil hiçbişey anlat dinleyelim 

tarafından
Okudum canım teşekkür ederim saolasin
0 oy
tarafından
busracim mutlaka bir yardım al canim surekli bebege odaklanmsin evet herkes bebek sahibi olmak istiyor ama verende Allah sonuçta dua et zamana birak yasin kucuk yeni evli sayılırsın yillarca ugrasan insanlar var evde ek is yapmaya çalış para biriktir kafani dagit 
tarafından
Konu bebek değil o konu kapandı artık
tarafından
ne peki canim
0 oy
(134,165 puan) tarafından
Herseyden once insanlik onemli insan olmak olabilmek kalp kirmamak inciltmemek onemli herkesin bi sabri var sonucta hic birimiz evliya degiliz sabrimiz sonsuz degil insanin damarina bilerek basarlarsa bilerek bunalima suruklerlerse eninde sonunda boyle bi patlama yasar rabbim yardimcin olsun gonlune ferahlik bol sabir versin
0 oy
tarafından
Kimse senden değerli değil bunu unutma ilerde bonyazdiklarna pişman olcaksn  gerçekten  kim ne derse desn senden bitene daha yok  böyle dusn. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 290 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mira00 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 787 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1111 (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 398 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 299 göst.