tam her şey iyi aramız hoş diyorum bir şey çıkıyor. defalarca evlendiğime pişman da etti, iyi ki evlenmişim de dedirtti. çok aradayım cidden. çocuk olmasa onu çok sevmeme rağmen evliliğimi bitirirdim sanırım. ama şimdi mecbur mücadele edecek bir şeyler var. her şeyimiz iyi hoş ama lafın içine annesi karışınca adam 180 derece dönüyor. annen beni kızı gibi görmüyor soğuk davranıyor ben napabilirim diyorum demek ki sen olamamışsın kızı gibi diyor. bağırıcam en son evet olmicam çünkü ben onun kızı değilim o da benim annem değil benim bir ANNEM VAR! saygıda kusur etmiyorum gidelim diyor gidiyorum kalkalım diyor kalkıyorum ama yetmiyor. napayım ya annenin ayağını mı yalayım, sırtını mı keseleyim tövbe ben yapabileceğimi yapıyorum ama kadın bana soğuk mesafeli istemiyor benle samimi olmak. ama ben suçluyum. valla kızlar 2 saat falan uyudum tüm gece ağladım yemin ediyorum. hamile halimle bu baskıyı stresi ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum bebeğim için endişe ediyordum artık onu da Allah’a havale ettim. neyse içimi döktüm okuyanlardan Allah razı olsun canlarım sık sık melankoliye bağlamam neşeliyimdir bilirsiniz. bugün de böyle olsun
Aman cnm erkek milleti kendi tarafına gelince mum oluyolar. Onlar yapmaz yapmaz bı yapar onlardan iyisi olmaz, senin ailen yapar yapar bı yapmaz onlardan kötü olmaz... Benim eşimde bak sever sayar benden çok o düşünür bazen ailemi ama ba,en anneme söyleşiler. Bikere dayanamadım senin annen yaşasaydı senin bu dediklerini ben annene diyebikirmiydim acaba dedim, hajliydan senin demene gerek yok bn derdim dedi. Bende hiç sanmıyorum ağzıma yapıştır masan iyi dedim. Sustu)) kendi ailelleri naparsa yapsın görmezler.
Rabbim ıslah etsin ve düzeltsin , çoğu kişi burda hep aynı derdi hep aynı çileyi çekiyor paylaşıyor keşke anlatmak ile birşeyler yola girseydi maalesef yaşananlar bize kalıyor
1,439,887 soru
23,671,773 cevap
309,615 kullanıcı