0 oy
238 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (59 puan) tarafından

Başlığı bı türlü kabul ettiremedim admine o yüzden bu başlığı attım:D Şimdi kızlar Spral taktırmıştım rahmimde sürekli batma hissi ağrı vardı günlük yaşantıma engel oluyordu ağrılar, bugün çıkarttım sprali bünyem kaldırmıyor malesef. Spral dışında en iyi korunma yöntemleri neler acaba doktor hapta ignede korur dedi ama çevremde ikisiyle de hamile kalan çok kişi oldu iyice strese girdim ;)

5 Cevaplar

0 oy
(269 puan) tarafından
kac cocuy7n var
(59 puan) tarafından
2 tane büyüğü 2 diğeri 1 yaşında
(269 puan) tarafından
yoo bidaha yapma sen :D eşin korunsun
(59 puan) tarafından
Yok kızzz tövbe artık :D
(269 puan) tarafından
bende 2 hamileligm gun sayiyorum dogs7n dye:)
(59 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına al ins ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hapı her gün içerim unutmam dersen hap kullan.ihmale karşı da ertesi gün hapı alman gerekecek.iğne hiç kullanmadım.tek kullandığım spiral ben bir sıkıntı yaşamadım 8 senedir
(59 puan) tarafından
Keşke sprali bünyem kaldirsa ama ne acılar çektim taktırdığımdan beri. Hap ile kilo aldınız mı
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Ben spiral kullanıyorum Ama hiçbir sorun yaşamadım
(59 puan) tarafından
Evet her bünye aynı değil keşke bende de sorun olmasaydı
0 oy
tarafından
Hapla 1 buçuk sene korudum saatini bile geçirme alarm kurup içmelisin şüpheye düştüğün gün eşin korunsun iğne yan etkisi çok diye duydum doktorumda bana önermedi zaten ben kalp hastası olduğum için deri altı implantları kullanamıyorum doktora sorup onuda kullanabilirsin 
(59 puan) tarafından
Hap kilo alımı yaptı mı sizde hiç
tarafından
Yok hayır yapmadı tüylenme yapıyor dediler hatta bende tam tersi etki yaptı kıl köklerini zayıflattı adetlerim çok sancılı olurdu sancımı azalttı
(59 puan) tarafından
Şanslısınız valla bende de yan etki yapmaz umarım
tarafından
Qualarista diye bir hap kullanıyordum ben doktorunuza sorabilirsiniz
(59 puan) tarafından
Tamam aklımda tutarım bunu sorarım çok saol :)
0 oy
(8,492 puan) tarafından

Spriali bende düşünüyorum hapa guvenemiyorm bende çok unutkanlık var en iyisi sizin için prezervatif ignede olabilir :D

(59 puan) tarafından
Bende çok unutkanım hapa guvensemde kendime o konuda güvenemiyorum  :D prezervatif yırtılır diyede korkuyorum

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 117 göst.
0 oy
9 cevap 310 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Krtll00 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 296 göst.
+1 oy
2 cevap 64 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde curious (1,120 puan) tarafından soruldu

414,131 soru