0 oy
532 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Sorum yukarıda 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
15 te evlendim çocukluğumu özlüyorum
(770 puan) tarafından
:( aile yüzünden mi ben 26 de evlendm zorlandm seni düşünemiyorum :/
tarafından
Ewt aileden dolayı
(770 puan) tarafından
Çok üzüldüm inşallah cocugunla yasa çocukluğunu zaten kaç yaşında olursan ol biraz çocukluk oluyor insanda
-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından
Bennn 19 da evlendim özlüyorum bazen simdi 26 yaşındayım.
0 oy
(770 puan) tarafından

Geç evlendm ama yinede bazen özlüyorum :D hattta smdi hatirlaidm da bulaşık temizlik olunca genel özlüyorum ya ben ahahha

0 oy
(2,220 puan) tarafından
Erken evlenmedim ama üniversite yillarimi özlüyorum sadece ,27 yaşında evlendim 32 yaşında çocuk yaptık isteyerek eşimle ilk baslarda evliliğin de tadını çıkardık , herşeyin bir devri var sindire sindire yaşamalı insan yaşamak istedigim herşeyi yaşadım ve aklımda hiç bir soru işareti kalmadı artık kendimi çocuğuma adadim içimde kalan birsey yok artık şunuda yapmadım dediğim 
0 oy
tarafından
23 yaşında evlendim Pişman mıyım Değilim Tabiki . Kocamla çok isteyerek evlendim Ailemle Daha çok Gezerdik Evlendim Gezemedim Ama olsun Onun Varlığı Beni Gezme Niyetine Tarlaya Götürmesi Yeter. Kardeşimpe aramda yaş farkı vardı tek çocuk gibi büyüdüm ve çok sıkıcıydi iyki evlendim şimdi daha renkli hayatm
0 oy
tarafından
28 yaşında evlendim, ailemden ayrı şehirde tek başıma yaşıyordum. Çalışıyordum, arkadaşlarla gezip tozuyordum, şehir şehir geziyordum ve asla evlenmeyi düşünmüyordum :) sonra aniden aşık oldum 4 ay içinde evlilik kararı alıp aşağı yukarı 1 sene içinde evlendim.

İlk sene inanılmaz zorlandım eski hayatımı çok özledim, kafama gire sağa sola gitmeyi, arkadaşlarımla sabahlara kadar gezip tozmayi vs ama alıştım sonra eskisi kadar üzmüyor ama arada bir eskiyi özlüyorum maalesef 

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 1,570 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yni.anne (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 767 göst.
23 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif5434 (1,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 586 göst.
29 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 190 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu

412,154 soru

12,407,569 cevap

44,680 kullanıcı

Kategoriler

...