0 oy
593 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar eşim bekarken araç aldı, ailesi destek oldu.Neyse araç artık sorun oluyor.Eşim temelli ailesine verecek aracı. Kaynım 1 tl para katmadı. O da sürüyor.Kaynım evde çalışmıyor. Biz kiradayız.Kaynanamların evi var, ikisi emekli. Eşim diyorki, onlara vergi sigortada destek oluruz. Bende helal etmiyorum.Bidaha arabaya da binmem. Kaynım sürecek, ben ödeyeceğim. Helal mi? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye hayırdır 
(16 puan) tarafından
Evde kavga çıkıyor. Annesi sürekli arabayı istiyor. Evler uzak. Götür getir zor oluyor. Benzin almıyorlar arabaya.
tarafından
Esin tepkini koysjn canım yada arabayı kökten satın parasını altın yapin
(16 puan) tarafından
Kardeşi satılmasına izin vermiyor. Bize kalsa satılacak.
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Ne alaka neden veriyor ? 
(16 puan) tarafından
Vermeyip napıcaz. Anası sürekli arabayı istiyor. Benzin gaz almıyorlar. Sigorta falan ödemekten bıktım. Yardım etmiyorlar.
(4,234 puan) tarafından
Gazı benzini yokken versin mecbur binmek için koyacaklar ne alaka ya kendi malınızı baskı yüzünden satıyosunuz bu adamların bazen akılları çalışmıyor
(16 puan) tarafından
İşte adamlar içindeki kullanıyor. Her hafta da istiyor. Akraba gelıyor eşimi çagırıyor.
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Niye temelli veriyor o zaman ödediği parayı istesin
(16 puan) tarafından
Ailesinde o kadar para yok.Satılsın dedik. Kaynım karşı çıktı.Vermesek her hafta kaynana bahane ile istiyor. Abartmıyorum her hafta. Benzin gaz adam gibi koymuyorlar.
(2,536 puan) tarafından
Eşin vermesin artık bir bahane siz bulun vermek istemiyoruz falan diyin artık
(16 puan) tarafından
Onlarında hakkı var mecbur vercez
0 oy
(530 puan) tarafından
Satılsn canım onlar ne kadar vermişse parasını verin herkes kendine alsın 
(16 puan) tarafından
Kaynım satılmasını istemiyor
(530 puan) tarafından
Tamam onlar satın alsinlae ne kadar tutuyorsa valla ortam mal her zmn sorundur canım
(16 puan) tarafından
Şimdi onlarda binmiyor bizde ne olacak bilmiyorum. Eşimde cok kavga ettik
0 oy
tarafından

Benim kocada ev konusunda aynısı tapusu bizde değil üçe bölüncekmis :dizzy:

tarafından
Ben sinir olmaktan bıktım hayatım valla takmıyorum . Onun yaptığı herşeyi yok saydilar geçen yazik üzdüler kocami bide ben laf edip canını sıkmak istemiyorum
(16 puan) tarafından
Benim eşimde arada kalıyor. Ailesinden öyle sogudum ki ben. 1 lira katmayan kaynım söz hakkı.Arabayu temelli verince o sürecek.Eşimin emeğine yazık. Bidaha gitmeyi düşünmüyorum onlara.
tarafından
Benim eşimin emeklerine de yazik yapacak bişi yok :)
(16 puan) tarafından
Ben helal etmiyorum
tarafından
Bende helal etmiyorum Canim
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Onlara götürmeye yetecek kadar benzin gaz koyun her seferinde, onlar da mecbur alacaklar o zaman 
(1,825 puan) tarafından
O zaman eşin biraz karşı çıkacak sürekli sürekli getiremem desin yada bizim de işimiz var oraya buraya gideceğiz demeli her söylediklerini yapıyorsa daha çoook huzurunuz bozulur
(1,825 puan) tarafından
Tekrar okudum da şimdi yazdıklarını, eşin versin arabayı ama sigortası artık onlara ait olmalı bizim bu arabayla işimiz kalmadı diyip ikna etmelisin boşuna ödemeyin
(16 puan) tarafından
Destek oluruz diyor eşim. Kaynımda çalışmıyor. Paso evde. Ben niye onun bindigi aracın sigortasını ödiyeyim? Durumları da çok iyi.
(1,825 puan) tarafından
Kendi calisip kendi ödesin de eşine bu dönemde çalışan gecinemiyor çalışmayıp yan gelip yatsın bir de destek alsın oh ne güzel hayat valla
(16 puan) tarafından
Bende buna deliriyorum. Anne babası zaten tüm maaşını buna veriyor. Bidaha onunla görüşmem ben

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,142 soru

24,381,556 cevap

348,766 kullanıcı

...