Kızlar 17 günlük bebeğim var her emzirmede hıçkıra hıçkıra ağlıyorum her iki gogsum bıçakla dilimlenmiş gibi kıpkırmızı kopacak diye cok korkuyorum ağlayarak emziriyorum kizimi size benden arkadaş tavsiyesi gebeliğim 8. Ayından itibaren göğüs çatlağı kremi kullanın emzirmeye hazırlayın kendinizi bana diyen olmadi gecen gun hemsirem soyledi bence daha once niye demediniz diye kizdim cok acı çekiyorum Rabbim şifa versin ne diyim kızlar ❤❤❤
Teşekkür ederim Allah razı olsun :) bunun ekran görüntüsunu aldım
15 gunluguz bizde gogus ucum hic yara olmadi ama gogusum sut kaldigi icin damar damar ustte geldi uc gun yattim valla atesten mahvoldum sagdim oyle
Bende cok kullanmiyorum banyo dan banyoya bende oglumda elime bir yastik alirdim onu ısırırdım sesimi duyup korkmasin diye şaka bi yana anne olmak ne de zor zanaat simdi 39+6 yiz o günler yakindir
Ben 7.ayda kullanmaya başladım lansinohu canım. Bebek düzgün tutamayınca ne zaman başlarsan başla yine yara oluyo. Benim kanıyodu ve bebeğim kan kusuyodu. En son garmastan diye bi krem kullandım ve silikon göğüs ucu kullanarak geçirdim. İnşallah sizde işe yarar lansinoh ve iyileşir hemen
408,400 soru
12,269,945 cevap
37,571 kullanıcı