Merhabalar kızlar birazda ben içimi dökmek istedim size yakından kime içimi döksem hep pişman oldum burdan dedim yazayım onlardan daha hayırlı olduğunuz kesin çünkü. Ben 2015 te ailemin istedigi biriyle evlendim kız kardeşi benim 8 senelik arkadaşımdı en yakın hemde. Neyse evlendim adam madde kullanıyor hiç istemedim o adamı 5 ay evli kaldım ama gelin o 5 ayı bana sorun nişanşıtken de yalvardım beni bırak ben seni istemiyorum diye çok yüzsüz Bi adamdı vazgeçmedi evlendik derken çok sorun yaşadık babam bir şekilde beni geri oraya gönderiyordu en son çare onun videosunu çektim madde kullanırken o şekilde ayrıldım kurtuldum 4 sene bekledim bekar kaldım bu süreçte çok zor geçti psikoloji tedavi falan aldım evlilik asla düşünmüyordum derken eşimle tanıştım yine ailemin vesilesi ile. Eşimin de ikici evliligi onun iki çocugu var çocuklar anne görmüyor büyük kız bende küçük kıza babaannesi bakıyor eşim annesine aşırı bağlı biriydi em küçük bir şeyde annesinden özür diletirdi hep haklı oldugım halde hemde. Kızının bana evde yapmadığı şey yoktu koltuga burun pisligi sürmeler mi dersiniz koltuklara ojeler boyalarmı dersiniz her yere ekmek dökmeler peynirler mi dersiniz ki daha saygısızljjlar hat safhada çok boşanma aşamasına geldik en son boşanma davası açtım ve hamile oldugumu öğrendim. Geri barıştık kaynanam Bi huzur vermedi her şeye surat astı 4 günlüktü bebegim beni kaynımın dügünü ne zorla götürmeye kalktı ki gitmedim ama bu defa o sebepten benle kötü oldu ben hep alltan aldım. Kocamı bana hep karalıtorlar bunlar ama onun yüzüne gelince ondan iyisi yok şimdi gidip gelmiyorum kaynanama aramıyorum da tabi eşimde sen bilirsin konuşmak istersen konuş istemezsen keyfine dedi konuşmak istemiyorum asla ama diger kızı üzerimize atacak büyük kız bende zaten çok problemli artık benim de bebegim var bir de o olursa ben nasıl başa çıkarım zaten baş edemiyorum kocam kötü degil bu arada ama. Ugmaca akıllı kızına bakıyor diye alttan alıyor ondan kesinlikle eminim ama bende insanım birazcık düşünce istiyorum çok şey mi o kızın bana yapmadıgı şey yok kafasına bit düştü 1 haftadır ugraşıyorım bebekten uzak dur dedikçe yaklaşıyor daha bugün kızın yastığına yatacsktı bıraksam pislige gelemiyorum ben dayanamıyorum geldim geleli bu kızı adam etmeye çalışıyorum ama yok sürekli ne dersen de, aksini yapıyor bunu da bilinçli yaptıgın ı agzıyla itiraf ediyor yoruldum kızlar ya çok fazla yoruldum...