0 oy
1,538 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Selam hanımlar, içim içimi yiyor bazen, eşimin iş yerınde bi kız vardı servisi eşimdeydi öylelikle samimi arkadas olmuslar görüşme falan yokmuş ama, neyse  kız işten cıktı ama telefonda konussuyorlar hala kızın sevgolsı hakkında ben ve oğlum hakkında konusuyorlarmış. Ben bi kaç kez WhatsApp konusmalarını gördüm gayet norml arkadas konuaması gerçekten ama yınede tatmın olmuyırum oğlumuz kalp hastası, arada oğlumu soruyormus vs. Telefon konuamasına bakıyorum 17 dk 10 dk ya dıyorum ne buluyırsun bukadar konusacak ya boseyler soruyor laf lafı acoyor dıyor. Yemin edıyor düşündüğün seyler yok dıye. Ama aklımı hep kurcalıyor işde allahı var 12 yıldır bırlıkteyız bı yanlısını gormedım rabbım vermesın yine tabi. Ama kıskanıyorum işde görüşmeni istemiyorum diyorum abartıyorsun dıyor. Sana denk gelıyor konusmalarımız konustuğum görüştüğüm yok diyor

Offfff

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu arada endişenlenmekte haklısın benim eşim bana pilotonik aşkını anlatıyordu. Ne oldu evlendik.
-Reklam-
0 oy
(8,119 puan) tarafından
Is yerinde çalışanlarla ister istemez bi muhabbeti oluyor hatta is dolayisiyla numara da alinip verilir (ben o halde kıskanclık yapiyorum da ) ama telefonda arayip mesajlasmak ne ya. Karsi cinsle cok muhabbetin olursa birbirinden etkilenedebilirsin zamanla
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ben eşimle aynı iş yerinde çalışıyorduk orda çoğunu tanıyorum ama eşim sadece 2 tanesi ile muhattap olur onlar da evliler çocukları var hiçbir zaman mesaj attıklarını yada aradıklarını görmedim iş dışında bence tavrını koy artık devir çok değişti eskisi gibi değil hiç birşey 
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Sorsana onun anasının normal görüştügü erkek arkadası varmıymış. Sacmalık evli afamın kız arkadası, evli kadının erkek arkadası olmaz. Olamaz.
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kadından erkeğe erkekten kadna bu kadar samimi arkadaş olmaz
0 oy
(736 puan) tarafından
Ikisi de karakterli dogru düzgün insanlarsa sorun yok diye düşünüyorum ama içlerinde en ufak farkli düşünce varsa konuşmalar böyle böyle farklılaşır gider 
0 oy
(238 puan) tarafından
Çok sacma... Evli adamın o denli konuştuğu Bi arkadası olmamalı normal de olsa ben karsıyım valla 
0 oy
(262 puan) tarafından
Çok arkadaş canlısı ise ve oğlunu merak ediyorsa gelsin seninle arkadaş olsun
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Ben böyle birşeyi hayatta kabul etmem ne alaka
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Kocana söyle o zaman senin de erkek arkadaşın olsun aynı onun konuştuğu gibi yazışmaların olsun telefonda 17 dk 10 dk konuşmalarınız olsun sende söyle aramızda bir şey yok öyle konu konuyu açıyor düşündüğün gibi bir durum değil de bakalım kabul edecek mi eşşolusu!!!!!
0 oy
(582 puan) tarafından
İş yerinde arkadaşı olacak illa ki ama iş dışında telefonda konuşmak bana saçma geliyor atıyorum işle alakalı arar önemli bir şey olur arar neyse derim de iş dışında arayıp böyle 10 dk 15 dk konuşmaları samimi olduklarını gösteriyor 
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Eşine güveniyosan hiç bi problem yok bence benimde bir sürü arkadaşım var eşiminde var hiç bi problem yaşamadık. Bu tarz şeyler bence evliliği yıpratıyo eğer aralarında muhabbette ileri derece bi samimiyet yoksa aklını bulandırma illa kötü bişey olacak değil. Bak bende dün erkek arkadaşımla konuştum annesi ameliyat oldu sordum geçmiş olsun dedim bunda kötü bişey var mı sence? Mesafeyi koruduktan sonra bi sorun çıkarma bence
0 oy
(6,900 puan) tarafından
Illa aldatır kötü niyetle konuşuyor diyemem öyle bişeyde yok ama yinede bir kız ve erkeğin görüşmesi hiç hoşuma gitmez benim
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Benim eşim yapsa agzına sıcarım yeminlen öyle saçma şey mi olur yaa 
0 oy
(9,731 puan) tarafından
Onla konusacagına senle konusmaz 10 dk bunlar hos değil.Benım eşiminde aynı odada calıstıgı bı kız vardı esimden kucuk evlendı felan ama benden cok onla zaman gecıeıyodu ve hıc unutmam yeni kesfettiğim bir müziğe ne güzelmıs dedim biz zehrayla dınleye dınleye bıkmıstık dedi öyle canım sıkıldı ki.Eşiyle paylasmadıklarını baskasıyla paylasıyolar.sukur ordan cıktı eşim daha iyi bi yere girdi kız da şimdi abi yer olursa bana söyle diye pesinde dolandı eşimin hayır dedim aldırmayacaksın referans olmayacaksın dedim.Ne olursa olsun istemiyorum.
0 oy
tarafından
Kızla tanış ol. Konuşmalarınızı akşam müsait olduğunuz zaman görüntülü yap sen.
0 oy
(2,950 puan) tarafından

Yaşam tarzı biraz. Ben sevmem eşimde erkek arkadaşım olsun sevmez karşılıklı anlayış içerisinde aynı bakış açısıylayiz. Arkadaşlık başka birşey 

İş yerinde tabiki kadın var kız var arada merhabalaşirlar ama eşimi arayavak telefonda konuşacak falan filan bana ters işler :D

0 oy
(3,240 puan) tarafından
Ben izin vermezdim 17 dakika nedir 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Kesinlikle ve kesinlikle normal değil, benim bi abim vardı lise döneminde sürekli kız arkadaşından felan bahsederdik, uzun uzun okul ders konuşurduk. Sonra ne mi oldu abim sevgilisinden ayrıldı bi süre sonra bana beni sevdiğini sevgili olmak istediğini söyledi. Yani ni kadın ve erkekden ilişkileri olsa da arkadaş OLMAZZZ
0 oy
(979 puan) tarafından
Valla bnm eşimin de bı sürü var mrktte calstgi için çok kavgalar ettk ama sonuç dgsmedi ... İşten çıkanlar bile aryr eminim artık ugrasmyrum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 758 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,948 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 443 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Musab (1,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 988 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,525 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...