Kızlar artık ağlamaktan helak oldum düne kadar bebeğim emiyordu. Hatta sabahta emdi biraz göğüslerim yara ve akıyor o yüzden bebeğim biraz hem tiksindi hemde uçları yara diye tutamıyor. Dün kayinvalidem mama ver dedikçe vermedim akşam eşime şikayet etmiş kızı aç bırakıyor diye eşimde yukarı geldi bağırdı çağırdı bana. Bu sabah gene göğsümle cebellestini gördü kayınvalidem. Ay dedi babanne ye götürüp bir okutayım. Sonra geldi dedim bu kadar naptiniz anne. Hiç dedi yengenin memesini emdi dedi tuttu baya güzel dedi şok oldum bağırdım dedim başkasının memesini ne veriyorsun. Dedi seninkini tutmuyor yaradır diye tiksinmis. Gittim o hışımla mama aldım biberon aldım ve yavrumu doyurdum gerekirse göğsümü almasa mamayla beslerim ama milletin memesine yavrumun işi yok daha 17 günlük zoruma gidiyor (( göğsüm iyi olunca alirmiki gene. Ara ara hala ağzına sokuyorum istemese de
bu krem çok iyi geldi bana sen de kullan istersen canım benim göğüslerinde çok kötüydü durumuna çok üzüldüm ve kaynana na çok sınır oldum allah akıl fikir versin bu durumu sana yaşattığı için o da bir anne yavrusunu bi başkasıyla paylasirmydi gereksiz insan ya
Inan cok uzuldum canm ya. Kaynanana acayip sinir oldum. Ne kadar dusuncesiz. Gaz vermek gibi olmasin ama mama veririm başkasının memesini verdirmem bidaha asla verme bebegini onlara. Sen ver memeni canim bizimde yara oldugu zamanlar oldu daha cok kucuk emmeyi ogrendikce yarada gececek oda alisacak sakin pes etme.
Ayy tövbe yarabbim.
Ne hakla bunu yapar sana sormadan
406,511 soru
12,192,726 cevap
36,720 kullanıcı