Kızlar artık ağlamaktan helak oldum düne kadar bebeğim emiyordu. Hatta sabahta emdi biraz göğüslerim yara ve akıyor o yüzden bebeğim biraz hem tiksindi hemde uçları yara diye tutamıyor. Dün kayinvalidem mama ver dedikçe vermedim akşam eşime şikayet etmiş kızı aç bırakıyor diye eşimde yukarı geldi bağırdı çağırdı bana. Bu sabah gene göğsümle cebellestini gördü kayınvalidem. Ay dedi babanne ye götürüp bir okutayım. Sonra geldi dedim bu kadar naptiniz anne. Hiç dedi yengenin memesini emdi dedi tuttu baya güzel dedi şok oldum bağırdım dedim başkasının memesini ne veriyorsun. Dedi seninkini tutmuyor yaradır diye tiksinmis. Gittim o hışımla mama aldım biberon aldım ve yavrumu doyurdum gerekirse göğsümü almasa mamayla beslerim ama milletin memesine yavrumun işi yok daha 17 günlük zoruma gidiyor (( göğsüm iyi olunca alirmiki gene. Ara ara hala ağzına sokuyorum istemese de
Keşke yanlarında gitseydin canım ya..
Hemen memenin çevresine sütünü sağıp pamukla sür bir iyi geliyo anlatamam vallahi bak birde sütyen takma evde açık kalsın havalansın bak gör nasılda iyi gelecek birde seni emmesi için ozel biberon görünümlü damıtma var öyle süte başlar
Şuan benim başıma gelmiş gibi dellendim manyak karı ne demeye başka birine emziriyorum hadi daha o körpe aklı kesmeyen muhtaç bebek sen nesin ya ne sanıyon kendini anası değilsin babası değilsin. Kocana söyle. Bu çocuğun bir tane annesi var iki değil de ne hakla yengeme emzirtir çocuğu de. Konuş kız.
1,488,514 soru
24,331,560 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın