0 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde (4,757 puan) tarafından

Arkadaşlar diyette ki biri için ara öğün olarak bunlar çok mu sizce sabah ekmeksiz hafif kahvaltı yaptım, akşam yemeği de türlü ve esmer bulgurlu zeytinyağlı az salçalı kısır yiyeceğim 500 kalorilik tüm vücut kardiyo yaptım bir buçuk saat temizlik yaptım oda 350 kalori zaten bu şekilde beslenerek 4 aya yakın bir zamanda 15 kg verdim 

image

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Baştan aşağı yanlış bi öğün canım. En şekerli meyveleri şeçmişsin. Yanına da kavrulmuş çerez. Yani otur düzgünce karnını doyur daha iyi :D 
(4,757 puan) tarafından
Haklısın canım ama canım bugün böyle çekti
tarafından
Hani yanlış anlama kilo verirsin tabiki. O kadar sporla çok da hızlı verirsin ama sağlıklı değil. Bıraktığın gibi o kiloyu alacaksın tekrar. Daha dengeli beslenmen lazım.
(4,757 puan) tarafından
Bugün böyle oldu kuzum yoruldum acıktım akşam yemeğine saldırmamak için öyle
-Reklam-
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Meyve zaten şeker hadi yedin bir porsiyon olmasi gerekir ama sen yanına cerezde almışsın.. diyetisyene giden biriyim..
(4,757 puan) tarafından
Kuzu ben çerezi sabah yerim ama bugün yemedim şimdi acıktım yiyeceğim akşam fazla yememek için yazdım kalorisini hepsinin kuzum
(1,575 puan) tarafından
Dediğim gibi ben diyetisyene gidiyorum iki hafta ağlamama rağmen on kilo vermiştim kısır yiyebilirsin dememişti:D çok yağ cekiyo diye en son iki kaşık bulgularla salçasız bol yeşillikli yiyebilirsin demişti:D pilav filan hiç yoktu
(4,757 puan) tarafından
Oho oda öldürmüş seni hem iki haftada 10 kg da fazla yani o kadar fazla vermek sağlıklı değil ben 2 haftada en fazla 3 kg veriyorum yavaş yavaş
(1,575 puan) tarafından
Cumleyi yanlış kurmuşum on kilo vermem 1,5 ay sürdü, kısır yemek istiyorum diye 2 hafta ağladım en son izin verdi
(4,757 puan) tarafından
Canım benim kısır az salçalı tuzsuz salçam hazır olandan bide esmer bulgurlu zeytinyağlı bol baharatlı ve bol yeşillikli
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Banada fazla geldi ara öğün için cnm 
(4,757 puan) tarafından
Zaten doydum akşam yemeği yemem de artık
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Sekerlı meyveler cok tuketme cnm ve kuruyemısın bıraz fazla 
(4,757 puan) tarafından
Yok kuzu uzun zamandır yemedim zaten kalori açığı oluşturuyorum zaten
(4,910 puan) tarafından
Masallah cnm cok guzel vermıssın devamkee:)
(4,757 puan) tarafından
Aynen tatlım daha 10 kilo fazlam var kendi ideal kiloma
0 oy
tarafından
Hshshshs kafama göre diyet diyorsun bebeğim sen her halinle güzelsin boşver 
(4,757 puan) tarafından
Ay çok tatlısın kuzum teşekkür ederim tatlım
tarafından
Kalp espri anlayışı iyi listeme alıyorum senide balim
(4,757 puan) tarafından
Hahahahahah al kız en başa al hahahahahah
tarafından
Başımin papatya tacı ❤️❤️❤️❤️❤️
(4,757 puan) tarafından
Bir sürü kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(17,267 puan) tarafından
O kavunla karpuz yeterdi hele o çerezler hiç olmamış kavrulmus tuzlu çerez 
(4,757 puan) tarafından
Evet blraz öyle ama tüm gün durmadım sabah bir şey yemedim akşam pek yemem birde yarım saat tüm vücut kardiyo yaptım
0 oy
(13,575 puan) tarafından
Karpuz çok yanlış bı seçim olmuş canım
(4,757 puan) tarafından
Bayadır yemedim canım çekti kız hahahahahah
0 oy
tarafından
Diyetisyenim karpuz yiyebilirsin demişti şekerli diye bilinir ama diğer meyvelere göre en az kalori onda varmis
(4,757 puan) tarafından
Aynen canım bencede su oranı çok fazla hem ben çok yemem yiyince de 5 üçgen yerim her defasında
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Aşkım yağmur ben yeni hesabım bu

Deroşum daha fazla kilo verme hafif balık etli kal çok yakışıyor sana
(4,757 puan) tarafından
Ay teşekkürler yağmurum Vala eşim de sabah dedi taş gibi olmuşsun maşallah hatun dedi hahahahahah
0 oy
(2,608 puan) tarafından

O kadar kırıyemiş yerine bence kalk yemek ye aynı şey :Dsoslu mısırlar falan çok yanlış 

(4,757 puan) tarafından
Canısı bugün 750 kalori yaktım onun dışında da 600 de almam gereken kaloriyi az aldım yani toplasan bunlarla birlikte aldığım kalori den yaktığımı çıkarınca 400 kalori falan kalıyor

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 672 göst.
23 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 328 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 645 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,264 göst.

408,726 soru

12,284,103 cevap

37,992 kullanıcı

Kategoriler

...