0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
Arkadaşım 5 aylık hamileydi düşük tehlikesi vardı 4 ayllikken kanamanin kanını yutmuş bebeği karnında ölmüş 1 ay bilmeden öyle gezmis dün kontrolünde bebeğin 1 ay önce öldüğünü öğrenmiş bebek içinde çürümüş bugün normal doğum yaptiriyolar ama açılması olmuyor dua edin lütfen 

12 Cevaplar

0 oy
(3,531 puan) tarafından

Allhim yardımcısı olsun canim  çok üzüldüm :(

-Reklam-
0 oy
(14,529 puan) tarafından

Kanım dondu.. 

Rabbbim onun yardımcısı olsun inşallah :'(

(74 puan) tarafından
Benimde canm ya  bebek öldüğü için sürekli kayiyormis karnında oda hareketleri saniyormus
(14,529 puan) tarafından
Bbzmde bii akrabanın 5 aylıkken ölmüş bebeği 12 gün sonra farketmşlerdi :(
(74 puan) tarafından
Ay bunun ki iyoce çürümüş demiş doktor ya iyiki kendisini zehirlememis
0 oy
(532 puan) tarafından
Cok gecmis sun kuzum cok  zor bi durumdur eminim  rabbim yarfimcisi olsun insallah tez zamanda rabbim yeniden evlat nasip etsin insallah   kolay gecer 
(74 puan) tarafından
İnsallh cnm 3 tane daha bebeği var bitanesi 1 yaşında heo sezaryan oldu suni sanciyida çok veremiyolar dikişleri patlamasin diye
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun inşallah çok zor bir durum
0 oy
(97 puan) tarafından
rabbim yar ve yardimcisi olsun insallah 
0 oy
tarafından

Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah :(

0 oy
tarafından

Ahh cok üzüldüm... Allah yardımcısı olsun:'(

0 oy
tarafından
Geç mis olsun Allahim sifa versin
(74 puan) tarafından
Amin insallh
0 oy
(10,043 puan) tarafından
Allah'ım Allah'ım yardımcısı olsun 
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Rabbim  yardimcisi olsun çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Ay canım çok üzüldüm ama nasıl 1 ay bebeği hissetmemiş hayret hiç mi şüphelenmemiş bişeyden ALLAH yardımcısı olsun inş sağ sağlim kurtulur 
(74 puan) tarafından
Yok canım hareketlerini sordum oynuyordundiyor doktorda ölü bebek sağa sola kayar sen onu hareket sanmissin demis
tarafından
Ah canım hiç sorma bende böyle bisey yaşadım inan okuduğum gibi ağladım benimde bebeğim yaşıyordu ama suyum bardaktan dökülürcesine geliyordu en sonunda yavrum dayanamadı karnımda öldü ben tam 3 gün suni almak zorunda kaldım dakikalar olmuştu yıl geçmiyordu ama vardır ALLAH 'ın bir bildiği elbet ne yapalım kaderimizde ne varsa onu yasiyacagiz inş kazasız belasız kurtulur elden bisey gelmez ama inş bidaha anne olur bu defa kucağı boş kalmaz hepimiz kazasiz belasız sağlıkla kucagimiza alırız bol bol ayetel kürsi okuyun şifa olsun inş
0 oy
(195 puan) tarafından
Kurban olduğum.rabim kimseye göstermesin böyle.bişiy en.kortktugum şey benim bu allah yar ve yardımcısı olsun sabır.versin çok zor duygusal.olarak ta kapılardan uzak rabim

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 453 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 124 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
10 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elif2021 (1,561 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 140 göst.