0 oy
113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar böyle bir yasa çıkma ihtimali varmış bı bilginiz varmı şayet bu kredi elimize geçerse inşallah evim yok maddi açıdan sadece gecindirebiliyiruz kendimizi elimize geçerse ona göre ödeme yapılır kiracı falan koyarız diyoruz ordan gelen para vs bide ödeme yaparız bı şekilde şuanda aile evinde bir odam bir mutfağım var kira odemiyorum bı şekilde o parayı öderiz de olaylar nasıl gelişiyor bu şekilde ev alan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yukarıda kalsın bilen çıkarsa <3

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bilen yok galiba :(

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Bızım bırıkımımız yoktu 10mılyarla yola cıktık gaza gelıp 2yıl once denk geldı uyguna ıstanbulda 1+1ev aldık 100mılyar kredı cektım 100mılyarınıda 50sini ödedık gerisi borcla ödendı.konut kredısı bana cıktı eşime cıkmsdı bende calısıyordum o zamanalr tabı oyle aldık ama emlakcı istiyo kontratı daskıydı vs yanı evdekı hesap carsıya uymuyo sonrasında bı sekılde evet odenıyo kıraya verınce kendını kurtarıyo ama o vakte kadar cok sıkısırsın mutlaka ama mutlaka bırıkım şart ıkımzde calısıyordulta altından kalktık yoksa mumkunatı yoktu odeyemezdık hesabın dısında cok para gidiyo bız yolun sonundan dönüyoduk valla 10mılyar cık kalmştı alyansıma kadr bozdurmuştm
tarafından
Bizde de şuan toplasan 50 çıkar çıkmaz araba var ama 60 falan yapıyor eşim satmam diyor eşim aylık 8 civarı aliyor
tarafından
Kafamızda da şöyle birşey kurduk mesela borcumuz hafifleyene kadar herhangi bir masraf yapmadan eve kiracı koycaz bulunduğumuz yerde borcumuz hafifleyene kadar oturmyaa devam edicez oğlum büyüyünce gerekirse bende çalışırım nasıl olur artık bilmiyorum kafamda basmıyor ya Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Biz çektik canım yeni 2-3 gün oluyor ev aldık eşim yklasik 18 bin maaş alıyor 600 bin liralık eve kredi 300 bin çıktı arabamizi sattık üstüne koyup aldık ev almak çok zor  bide içine masraf ediyorsun 30 bin tapu ile kombi taktırdık rabbim isteyen herkese versin 
tarafından
İnşallah cnm ne olur bilmiyorum vallahi ne zor bu işler ya Allah yardımcımız olsun
(770 puan) tarafından
Eviniz hayırlı olsun canım da eşin ne iş yapıyor post sahibi degilim( sevgili)
tarafından
Bnm eşimde 8 civarı aliyor şayet aylık 2 buçuk ödeme bile çıksa öderiz rahtalikla oğlum büyüyünce bende çalışırım zaten öyle birşey olursa şayet bulunduğum yerde borcum hafifleyene kadar duracam kiracı koycam içine
tarafından
Askeri pers. Cnm
tarafından
İnşallah cnm inşallah rabbim hayirlisini versin hakkinixda isterim herkesin olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 266 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde TuğçeAlatas (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu

409,375 soru

12,303,774 cevap

38,522 kullanıcı

Kategoriler

...