0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Önceki postumdan bilinir belki oğluma **** teşhisi koyulmadı ama kaşıntısı var diye **** kremi verildi koltuklara halıya beyaz sirke sıktım koltuklarım bozulur mu renk atar mı ? Birde poşetlediğim eşyaları 3 gün sonra çıkarıp yıkayıp yerine koyabilir miyim ?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayir atmaz vanim
-Reklam-
0 oy
(437 puan) tarafından
Ben beyaz sirkeye biraz su birazda vanilya karıştırıyorum bende atlattim hala tik oluyorum haftada bir herseyi sirkeliyorum
tarafından
Ya bizde olup olmadığı belli değil işte doktor **** değil ama kaşıntıdan dolayı kremini vereyim dedi  canım ben kullandığımız ve kullanmadığımız şeyleri poşete koydum 3. Gün çıkarıp yıkayıp yerine koysam olur mu
(437 puan) tarafından
Canım günü önemli degil önemli olan boğulması ben poşetlere koyup sirke sıkıp hqva almayacak şekilde ağzını bantliyordum yikayacağım zaman açıyordum yikiyor ütüleyip tekrar pöşete koyuyordum ben cok uzun cektim hemen hemen bir yıla yakın onun yuzunden malesef temizlik hastası oldum yerde şimdi bi tane kıl görim sinir krizi geciriyorum bi yerim oylesine bile kaşınsa hemen kolanya dezenfektan hemen banyoya gidip sirkeli suyla duş alıyorum ve eve kimseyi almıyorum bana buyuk ders oldu cunku ven hamileyien yakalandım ve kimse **** oldugunu anlamadı hamilelik kaşıntısı diyip geciştirdiler beni bi hastaneye gidip örnek aldırdım **** dediler ben 1 bucuk aylik bebegimi aylarca kucağıma alamadım kremlenmekten sinir stresten sütüm gitti allah biliyor neler cektim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 570 göst.
25 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zisan (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 263 göst.
25 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (111 puan) tarafından soruldu

406,532 soru

12,193,474 cevap

36,725 kullanıcı

...