0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Metroya bindik oglum arabasinda oturuyo bi tane kucuk cocuk geldi sevmek istedi ama elleri flan pis ti yani cingiragina falan dokunuyo dedim ablacim agzina suruyor onlari yapma oyle sonra bi amda emzigini tuttu cocuga dokunmaya calisiyo annesi tepkisiz hic bsey demio diormki yapma canim litfen bak rahatsiz oluyo elini agzina atmaya calisiyo ay en sin dedim cocuga sahip cikarmisiniz kadinda diyo oglum sevme sevme aman bisey olur sert bi tavirla ya siz benim yaptigmi yapmazmiydiniz benmi yanlis yaptim kirmak istemedim  oda cocuk ama  bariz pis ti yani elleri falan napablrdim baska

8 Cevaplar

0 oy
(453 puan) tarafından
En doğru olanı yapmışsın bebekler çabuk mikrop kalabiliyor 
tarafından
Ever ya normalde temiz gorseydim gercekten bsey demezdim kadinin tavri kotüydu oflum sha 7 aylik anlamasi gerekirdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haklısın. Kim olursa olsun çocuğuna sahip çıkmalı ve kimse kimsenin çocuğuna dokunmamali bile. Bunu o çocuk bilmeyebilir ama annesinin uyarip uzaklaştrmasi gerekirdi
0 oy
(3,612 puan) tarafından
Bende çok tedirgin oluyorum napacağımı şaşırıyorum annelerinin müdahale etmesi gerekiyor malesef eski zamanda değiliz çeşit çeşit hastalık geziyor ortalıkta. 
0 oy
tarafından
Tamamen annesinin suçu ama küçük cocugada elleri pisti tamamen pisti falan yani çocuk oynamıştır ellemistir elbet temiz dahi olsa annesi müdahale etmeli ama burda çocuğa pis pis pis demen yanlış ... Diğer herşeye katiliyorum
tarafından
Cnku temiz gorseydim izin verirdim yaklasmasinw inan cocugun gercekten elleei falan kumla oynamis camur kalmia gibiydi o yuzden pis dedim
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Kendilerinde dokunma hakkını görüyorlar demek ki sende kucaktan kucağa gezdirseydin keşke :) en iyisini yapmışsın bence ben kaynım bile dışardan gelip alınca kucağına sinir krizi geçiriyordum önce bi üzerini değiştir ellerini yıka diye
0 oy
tarafından
Tabikide izin vermezdim 
0 oy
(887 puan) tarafından
Bende olsam aynısını yapardım normal bir zamanda değiliz kimde ne var bilmiyoruz u.yuzudur, covitidir, el ayak hastalığıdır kimde ne var belli değil bebek bu sonuçta doğru olanı yapmışsın
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Şu çocuguna sahip çıkmayan anneleri anlamıyorum ya biz çocuk kalbi kırılmasın diyoruz onlar ellemiyo geçen eşimin kuzenine gittik benimki daha 6 aylık onunki 1.5 yaşında çocuğa ikidebir gel sev diyolar ya çocuk anlamıyor elini gözüne sokuyor kafasına bastırıyor o da çocuk bilmiyor annesi olarak sen dursana ben çocugu çekmeye çalısınca da dövme huyu yok korkma diyo yok parmağı gözüne giriyor abla o da bebek bilmiyor daha sevmeyi dedim baska yerde çocugun emziğini alır ağzına katar annesi aa bu emzik tutmamıştı bak şimdi nasıl tuttu der valla deli oluyorum ya 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 549 göst.
0 oy
1 cevap 150 göst.
0 oy
6 cevap 1,102 göst.
6 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyery (106 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 655 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,815 puan) tarafından soruldu

412,982 soru