0 oy
675 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Şuan inaninki ağlayarak yazıyorum 4 senem evliligimde dis gebelik gcrdim sol tupum alindi kimyasal gbelikler gecrdim 3,4 ay önce klomen kullandım 2 sefer  ise yaramadı .son iki aydr sogan suyu içtim ayin 18 yumurtlama günümdü ovulasyon takibi yaptim ve tam yumurtlama gunu değerlendirdim biraz önce test yaptım boyle cikti adete 5 gun var

image

cok korkuyorum Buda kimyasal yada farklı birsey diye lutfen dua edermisiniz bna Allah rızası için bu sefer sağlıklı olsun 

27 Cevaplar

0 oy
(711 puan) tarafından
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah kucağını boş bırakmasın hamilesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın 
tarafından
Cok sagol canim aminn insAllah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hadi hayırlı olsun yarın kan ver
tarafından
Gdecem cok sagol
0 oy
tarafından
Ayy Şükürler olsun canım. Gözün aydın. Ama bence gayet sağlıklı gebelik. Adete 5 gün kala bu kadar net sonuç almışsın. Bin defa gözün aydın olsun. İnşAllah güzel gebelik geçirir, sağlıcakla doğurursun☺️❤️☺️❤️☺️❤️

Geçen adet olunca 5 gün soğan kürü içtim. Bu gün adet oldum. Yinemi küre başlasam? Okuduklarıma göre 6ay ara vermesi gerekiyormuş.
tarafından
Cok tesekkur ederim içten dileklerim için Allah razi olsun insAllah bu sefer olmuştur eşime bile söylemedim kesinleşene kadarda soylemiycem Rabbım bu sefer nasip eder insAllah hayrlisyla. Bnce faydasi var bn iki ay ictim ilk ay 3 gun ikinci ay da 5 gun filan
tarafından
Anladım canım.  İnşAllah gebeli0in çok güzel geçer. Göz açıb kapayıncaya kadar☺️❤️ bebişinde sağlıklı gelir
tarafından
Ya teste boyle cikti ama yaşadığım seyler bu seferde olmuycqk ayni şeyi yasycam gbi gliyr
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 
tarafından
Cok sagol Allah razı olsun
0 oy
(5,134 puan) tarafından
İnşaAllah hamilesin canım benim de adetime 4 gün kala testim bu şekilde keskin pozitif çıkmıştı gözün aydın olsun
tarafından
Ay inşallah ya cok sagol
(5,134 puan) tarafından
Kan testi yaptırdın mı
tarafından
119 cikti ama goguslerim de agri gtti şişkinlik cok az desem yeridir kimyasal olacak gbi gliyr yine :(
0 oy
tarafından
Anneeee ben burdayim diyo cok şükür elhamdülillah haydin hayırlısı olsun canim benimm
tarafından
Öylemidir:( okadar ki umudum körelmiş ki sevinemiyorum
tarafından
Sevin sevin canim benim dua et inşallah bol bol hamilelikte esma var indir onu oku bol bol her hafta bi Esma isim var gogula yaz cikiyo cek onlari bebek icin cok iyi sağlık li olsun inşallah canim
0 oy
tarafından
Çocuk cantami hazırla diyor kuzum hayırlı olsun tebrik ediyorum sağlıkla dogsun 
tarafından
Ya çok tatlısın Allah razi olsun Aminn insAllah

İlgili bir soru bulunamadı

411,636 soru

12,392,093 cevap

43,870 kullanıcı

Kategoriler

...