0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Arkadaşlar fırsat buldukça buradaki sorunları okuyorum bazen öyle şeyler okuyorum ki nefesim daralıyor gerçekten tahmini zor yaşanması ise güç sonrasında ise istemsizce söyle geçiyor aklımdan bazen bizim istemediğimiz sıkıldığımz hayatlar meğer kimilerinin hayaliymis hepinize huzur versin Rabbim yürekten diliyorum ♡♡♡

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kimsenin hayati diğerinden kolay degil evinde huzurludur sagligi yerinde digildir evlat istiyodur evladi olmuyodur oluyodur kaybediyodur sagliklidir huzuru yoktur hele bu ahir zamanda hic bi insan hicbi evlilik dort dortluk degil 
tarafından
Aynen canım haklısın  sorunsuz dertsiz ev yok
tarafından
Oyle be zehram herkesin ayri bi derdi var
(135,740 puan) tarafından
Selamin aleykum
tarafından
Aleyküm selam sevdos :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynen bende katiliyorum Rabbim herkeze gecim dirlik akil fikir versin amin
0 oy
tarafından
Evet maalesef ama çok da sorunlu kadınlar var gerçek olmayan şeyler var . Ben genelde ne kadınlar var diyorum valla :)
0 oy
(82 puan) tarafından
Amin canım cümlemize eşiyle evlatlariyla sorunsuz huzurlu mutlu dertsiz tasasız bir hayat versin rabbim herkesin yardımcısı olsun ♥️
0 oy
(770 puan) tarafından
Bazıları yalan bence ya 
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Aynen öyle valla bir kaç tanesini eşime okudum. Yaa ne kocalar var şükret haline dedi. Çok şükür herseyimle ilgilenir.
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Allah herkese geçim dirliği versin canım. Herkesin derdi kendine ağır
0 oy
tarafından
Herkesin hayatı kendine zor 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 79 göst.
0 oy
7 cevap 299 göst.
8 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 320 göst.
17 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu

411,620 soru

12,391,643 cevap

43,843 kullanıcı

Kategoriler

...