0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (679 puan) tarafından
Bı önceki yöneticimiz almıyordu ama bu kendine de pay istiyor zam olunca kendinde zam yaptı taş atıp kolu yoruluyor sanki bı de sürekli bı kontrol halinde 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de çok merak ediyorum bizim binayı emlakçı yönetmek istedi ve o her daireden payıma düşeni alırım dedi emlakçı mesleği var diye mi alabiliyor 
(679 puan) tarafından
Tamamen keyfi bence ama apartmanda oturmuyor sa alabilir
tarafından
Evet oturmuyor
-Reklam-
0 oy
(4,382 puan) tarafından
Bizimki almıyor ama kendi aidat vermiyor 
(679 puan) tarafından
Keşke bizimde öyle olsa
0 oy
tarafından
Valla çoğu aliyo
(679 puan) tarafından
Almasını anlarmda zam yapmasını anlamam
0 oy
tarafından

Açık açık kendılerıne pay alıyor mo bılmıyorum ama bızım bınada 12 kısı var 500 falan toplanıyor aylık asabsor led aydınlatma vs yok sadece sensorlu duz lamba var merdivenlerde o kadar gelse gelse 50 gelsın elektrık faturası baska gideri yok bınanın temızlıkcıye de aylık 150 veriliyor yaptı 200 geriye kalan 300 piyasada yok :D bınaya yapılan bıseyde yok yıllardır bi işler dönuyo ama

tarafından
canım bızım burası kucuk ılce kıramız zaten 550 :D aıdat 30
(7,452 puan) tarafından
Kiz nerde yasiyon oraya mi tasinsak :)) aidat 800 toplaniyo ve giris ayni diger blokta var o kadar parayla ne halt yiyolar belirsiz  kapimizin onu hic silinmez geri donusum poseti bile dagitmiyo adam dun koymus cok sasirdim 4 senede bu 5. Filandir
tarafından
ankaranın kucuk bır ilcesi kuzum merkeze 34 km :D sevıyorum burayı
(7,452 puan) tarafından
Bende geliyoooom :))
tarafından
Gel gel :D
0 oy
tarafından
Annemler yıllarca yöneticilik yaptı aidatı da ödüyorlardı ve kendilerini asla pay almıyorlardı alınmamalı zaten Çünkü o binanın parası
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Normalde yöneticilere para ödenir ama genelde küçük apartmanlarda yöneticiler almıyor ama yasal olan apartman defterine tüm kararlar tutularak yapılan harcamalar tadilata işlenerek ilerlemiş sorumluluk yöneticide olur maaş gibi ücret alir.
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Büyük sitelerde eğer dışardan bi yönetici tutulursa para verilir
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Bizim binada yönetici yok bilmiyorum ki
0 oy
(4,288 puan) tarafından
Evet bizim sitede alıyor 
0 oy
(7,863 puan) tarafından
Bizim binada kahınpederim yönetici kendine almıyor kalanı sonraki aya aktarıyor sadece kendi evi için aidat vermiyor. 
0 oy
tarafından

Apartman mi, site mi? Sitede alınıyor diye biliyorum. 

Babam yıllarca yöneticilik yaptı, aidatı toplar, kendi payını da koyar, asansör tamir bakım işlerine de yardım eder. Bir bizimki saf herhalde.
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Asla alamaz asla
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Ailem yapıyor aidatları toplar eder kendileri de verir hiç öyle bir şey duymadim
0 oy
(810 puan) tarafından
Normalde yöneticiler para alır belli hakları var. Ne bileyim kimisi aidat ödemez kimi belli bir miktar maaş alır vs vs vs

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 945 göst.
3 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karanliksanri (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 432 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 256 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 637 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kediterbiyecisi (1,502 puan) tarafından soruldu

411,409 soru

12,384,423 cevap

43,420 kullanıcı

Kategoriler

...